Egyperces

2019.03.25. 14:53

360 fokos videó: Három év a kutyaházban

Miskolc - Lehet gazdájuk a nehezebb esetnek számító kutyusoknak is.

Miskolc - Lehet gazdájuk a nehezebb esetnek számító kutyusoknak is.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány gazdátlan kutyái „hozták össze” Kiss Józsefet, az Észak-Magyarország nyugalmazott újságíróját és a Hírek 360 forgatócsoportját.

Jóskát egyébként a Röfi regénye címet viselő könyv szerzőjeként is ismerhetik nézőink. Stábunk a MÁSA telephelyén találkozott vele, ahol Jóska – és néhány társa – önkéntes segítőként tevékenykednek.

Egészen speciális terület az övék, hiszen nem csak a havi egyszeri kutyasétáltatásból veszik ki a részüket, hanem gyakorlott állattartóként- és nevelőként igyekeznek segíteni a bekerülő kutyusok közül azokon, akik vagy azért nem bíznak az emberekben, mert bántalmazták őket vagy azért nem, mert kiskoruktól magukra hagyták őket, és teljesen elidegenedtek az emberektől.

A videóban minden jelenlegi, és jövőbeni kutyatartó számára hasznos tanácsok is elhangzanak, valamint megismerkedhettek két, ahogyan ő nevezi, „páciensével”, Belluskával és Bencével is, akik jó példái az eredményes munkának.

Bekerülésük óta egy kennelben laknak, de a kutyaházból sem merték kitenni a lábukat, ám egy nap megérkezett az életükbe – és a kenneljükbe – Jóska, aki kitartó munkával elnyerte a bizalmukat. A történet részleteit, valamint a boldogan sétáló főszereplőket a videóban megtekinthetitek.

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

" rel="noopener">A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="4175376"]

[related-post post_id="4161899"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!