Egyperces

2010.07.05. 14:35

Megható: ember és vadállat barátsága

<p>Emily az embergyerek és Rishi az orángutángyerek között különös barátság alakult ki két évvel ezelőtt. A fájó elválás után megható körülmények között találkoztak újra.</p>

Az emberek és a vadállatok közötti különös kapcsolatra mindig is meghatódva tekintenek az emberek. Emily azon kevesek egyike, aki megtapasztalhatta ezt a különös kapcsolatot.

A kétéves kislány és az egyéves Rishi egy floridai állatparkban barátkoztak össze még 1998-ban. Az első pillanatban egymásra hangolódtak, mint ha nem is egy ember és egy orángután lennének. Az árván maradt Rishi a veszélyeztetett és ritka fajok intézetében él, s akkor találkozott Emilyvel, amikor a kislány édesapja az orángután kölyökhöz látogatott, hogy egy képriportot készítsen róla, ahova lányát is magával vitte. A két bolondos gyerek az egész délutánt végigjátszotta. Szoros kötelék alakult ki közöttük, s fájó volt az elválás.

Több mint két év telt el azóta, de mintha csak egy nap lett volna úgy játszott és bolondozott a két jó barát, amikor a napokban Emily újra meglátogathatta Rishit.
Az orángután Emily nyakába borult üdvözlésként, majd együtt bicikliztek, pancsoltak, hintáztak, vagy csak egymást átölelve üldögéltek.

Nézze meg a képeket >>>

Szomorú, hogy a két barátnak újra el kellett válnia, de Emily szülei szerint hamarosan újra találkozhatnak, hiszen a lányuk úgyis addig nyaggatja majd őket, amíg nem látogathat el újra kis barátjához.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!