Magas rangú elismerések a Miskolci Egyetem oktatóinak

Budapest, Miskolc - A Miskolci Egyetem öt oktatója kapott kitüntetést pedagógusnap alkalmából június elején.

Budapest, Miskolc - A Miskolci Egyetem öt oktatója kapott kitüntetést pedagógusnap alkalmából június elején.

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere magas rangú állami elismeréseket adott át pedagógusnap alkalmából a Pesti Vigadóban tartott díjátadón.

A kitüntetettek

Az ünnepségen dr. Gyulai Éva, a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának egyetemi docense kiemelkedő oktató-nevelő munkája, életpályája, a pedagógus élethivatás melletti elkötelezettsége elismeréseként Eötvös József-díjat, dr. Barta Judit, a Miskolci Egyetem Állami és Jogtudományi Karának tanszékvezetője, továbbá dr. Heinerné dr. Barzó Tímea Tünde, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának tanszékvezető egyetemi docense kiemelkedő hatású oktatási-nevelési-gyógypedagógiai munkájáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő, kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjat, dr. Gyulai Ákos, az MFK professzor emeritusa, valamint dr. Rontó Miklós, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar professzor emeritusa a felsőoktatás területén végzett kiemelkedő oktatási-, kutatási- és nevelési munkájáért, valamint iskolateremtő, nemzetközi szinten is elismert tevékenységéért Szent-Györgyi Albert-díjat vett át.

A napokban Nagyváthy János-díjat kapott dr. Szilágyi János Ede, a Civilisztikai Tudományok Intézete Agrár- és Munkajogi Tanszékének egyetemi docense, több évtizedes oktatói-, kutatói- és témavezetői tevékenységéért, valamint a magyar agrár-jogalkotást segítő tudományos munkásságáért.

A docens az elismerést dr. Nagy István agrárminisztertől vette át.

HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!