Digitália

2023.08.28. 11:25

Fél évig fél áron adja a vezetékes internetet a Vodafone

A szolgáltató ezzel az iskolakezdést és az új egyetemi félév megkezdését kívánja támogatni.

MW

Forrás: Shutterstock

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben a növekvő ügyféligényre reagálva fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internetszolgáltatásait. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internet-előfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

Az augusztus–szeptemberi időszakban számottevően megnőtt az érdeklődés az otthoni internet- és TV-szolgáltatások iránt. Ennek hátterében főként az iskolakezdés áll: az új tanév beköszöntével több családban felmerül az igény a vezetékesinternet-szolgáltatás igénybevételére – annál is inkább, hiszen a frissen egyetemre került diákok önálló életet kezdenek, ezzel új, önálló ügyfélként lépnek a telekommunikációs piac fogyasztói közé.

Erre a megnövekedett igényre reagál a Vodafone:

minden újonnan megkötött otthoni internet- vagy internet és TV-előfizetés esetén az első 6 hónapban 50 százalék kedvezményt biztosít az internetszolgáltatás díjából.

A tanévkezdést támogató kedvezmény csak határozott időre szóló új előfizetés esetén vehető igénybe a Net L és Gigabit Net csomagokkal, e-Pack szolgáltatással együttvéve. A kedvezmény időtartamáig a villámgyors Gigabit Net otthoni internet csomag 3495 forint/hó áron érhető el.

A frissen bevezetett kedvezmény mellett további kiváltságokban részesülhetnek az új Vodafone ONE előfizetők is, hiszen a szolgáltató 2023. augusztus 15-től azon meglévő mobilügyfeleknek, akik új otthoni internet-előfizetést kötnek, 15 napra szóló korlátlan belföldi mobiladatot kínál. Mindezek mellett a Vodafone WiFi pótló szolgáltatása az Internet Pro díjcsomagokban állandó szolgáltatásként is elérhető, a Super WiFi jelerősítő eszközzel pedig az ingatlan távoli pontjain is megbízható lehet az otthoni internet, amelyet szintén szolgáltatásként biztosít ügyfeleinek a Vodafone Magyarország.

Az otthoni internetkedvezményről bővebb információ itt, a Vodafone ONE kedvezményeiről és előnyeiről itt érhető el további információ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!