Suttogó üzemmóddal

2021.10.30. 15:00

Itt van már Magyarországon az új TONE Free fülhallgató

Az LG teljes mértékben vezeték nélküli fülhallgató-családjának legújabb tagja, az LG TONE Free FP8 ideális választás az aktív életmódot folytatók számára.

Forrás: LG

Az új modell még kényelmesebb fülbe illeszkedést, még fejlettebb Meridian-hangzást, erőteljes aktív zajszűrést és a

higiénikus használatot garantáló UVnano baktériumölő hatású töltőtokot kínál.

Tervezésekor az LG az egyik vezető ergonómiai formatervezési laboratóriummal együttműködve több száz alany fülét elemezte. Így született meg a korábbi modelleknél 4,4 milliméterrel rövidebb fülhallgatószárral rendelkező Arc Design, amely tökéletes egyensúlyt és illeszkedést biztosít, így stabilan helyezkedik el a fülben.

A termékcsalád újdonsága a Meridian Audio Headphone Spatial Processing: e technológia révén a fülhallgató használója úgy érzi, hogy a hangzás minden irányból körbeveszi. Egy másik új fejlesztés a 3D Sound Stage, amely érzetre bővíti a hangteret azzal, hogy a sztereo hangforrást felskálázva, annak lebontott elemeit a tér különféle pontjaiban helyezi el. A nagyobb, továbbfejlesztett meghajtók, valamint a nagyobb rugalmasságot és mozgástartományt lehetővé tevő, szilikonszegéllyel ellátott membránok révén az új modell erőteljesebb basszust szólaltat meg anélkül, hogy ez a hangzás tisztaságának vagy részletgazdagságának rovására menne.

A fülhallgatónként három beépített mikrofonnak köszönhetően telefonáláskor tisztább a felhasználó hangja és a környezeti zajok is kevésbé zavaróak.

Az úgynevezett suttogó üzemmód használatával a jobboldali fülhallgatót a szájhoz közel tartva, külön mikrofonként lehet használni,

így akkor sem sérül a privát szféránk, ha például egy zsúfolt metrókocsiban akarunk hívást fogadni vagy indítani.

Aktív zajszűrő technológiával is ellátták, ami képes semlegesíteni azokat az alacsony frekvenciájú hangokat, amelyeket a füldugók passzív zajszűrője nem tud teljes mértékben blokkolni. A beépített mikrofonok érzékelik és a felhasználó által nem hallható ellenfázisú hanggal semlegesítik a környezeti zajokat, így tisztán élvezhetővé válnak a podcast vagy a zene hangjai.

Az iparágban egyedülállónak számító,

UVnano töltőtokkal érkezik, amely töltés közben a beépített UV-C LED fénnyel tisztítja meg a fülhallgatókat:

a vizsgálati eredmények alapján mindössze 5 perc alatt 99,9 százalékkal csökken a baktériumok száma a fülhallgató hangszóróhálóján. Az orvosi felhasználásra alkalmas anyagból készült fülpárnák továbbá csökkentik a bőrirritáció kockázatát is a hallójáratban.

Töltőtokkal együtt használva akár 10 óra lejátszási időt biztosít két töltés között, ami összesen 24 órás használatot tesz lehetővé. Egyetlen ötperces gyorstöltéssel pedig egy teljes órányi zenehallgatási idő nyerhető.

A fekete és fehér színekben már hazánkban is elérhető fülhallgató TONE Free alkalmazással párosítva még többre képes, hiszen így kezelhető az equalizer, személyre szabható az érintéses vezérlés, bekapcsolható a környezeti hangzás üzemmód, és elérhető a Find My Earbuds funkció, amely segít megtalálni a fülhallgatót, ha elveszett. Az alkalmazás LAB funkcióval is rendelkezik, ahol a felhasználók olyan speciális beállításokhoz férhetnek hozzá, mint a suttogó vagy a játék üzemmód.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!