Bulvár, celeb

2018.01.26. 10:40

Ami az imádott sorozatból kimaradt: Szex és New York - Évtizedes dráma a köbön

Azt gondolom, hogy keveseknek kell bemutatni a Szex és New York című sorozatot. Bár már régen véget ért, még mindig sokak kedvence, ahogy az utána megjelent két film is. Azonban arról kevésbé beszéltek, hogy a sorozat két kulcsfiguráját játszó színésznő,  Sarah Jessica Parker (Carrie) és Kim Cattrall (Samantha) között cseppet sem volt felhőlen a kapcsolat a való életben. Íme, az évtizedes dráma története, ami cseppet sem vicces.

Azt gondolom, hogy keveseknek kell bemutatni a Szex és New York című sorozatot. Bár már régen véget ért, még mindig sokak kedvence, ahogy az utána megjelent két film is. Azonban arról kevésbé beszéltek, hogy a sorozat két kulcsfiguráját játszó színésznő,  Sarah Jessica Parker (Carrie) és Kim Cattrall (Samantha) között cseppet sem volt felhőlen a kapcsolat a való életben. Íme, az évtizedes dráma története, ami cseppet sem vicces.

2004. december

Már a forgatás alatt szárnyra kapott a pletyka, hogy Kim Cattrall nem áll szóba Sarah Jessica Parker-el, mivel az utóbbi gázsija jóval nagyobb volt a másik három színésznőénél. Mikor véget ért a sorozat, Kim Cattrall elismerte, hogy több pénzt remélt a sorozat forgatása alatt.

Úgy éreztem, hogy egy hat éven át futó, kasszasikerű sorozat szereplői jóval nagyobb részt érdemeltek volna a bevételekből - mondta a színésznő és hozzátette, hogy epizódonként 1 millió dolláros gázsit kért a producerektől - Mikor ebbe nem egyeztek bele, azt mondtam magamnak, hogy itt az idő továbblépni."

2008. május

Az első Szex és New York film forgatása alatt Sarah Jessica Parker kelt ki nyilvánosan kolléganője ellen, utalva arra, hogy a pénzügyi viták miatt majdnem kútba esett a forgatás:

Azt mondta (Kim Cattrall), hogy nem érdemli meg a becsmérlést. De hisz ő maga kezdte ezt az egész gázsi témát... Az emberek úgy gondolják, hogy bántottuk. Pedig senkit sem zavart, mikor a legtöbbünknek feltették a kérdést: Csalódnál, ha ez a film nem lenne leforgatva? - Igen - Tiszteletben tartod és támogatod a döntését, ha azt mondja, hogy nem akarja megcsinálni? - Egyértelműen."

2009. december

Egy fotózáson Sarah Jessica Parker elég hevesen tagadta, hogy rossz érzésekkel viseltetne Kim Cattrall iránt:

 Nem hiszem, hogy bárki is elhiszi, hogy kedvelem Kim-et. Imádom őt. Nem csináltam volna meg a filmet nélküle. Sem a múltban és most se tenném."

2010. január

Cattrall ezután viszonozta kolléganője gesztusát és egy interjúban arról beszélt, hogy voltaképpen nem is igaz, hogy ne jönne ki jól Sarah Jessica-val, ezt csak az emberek hiszik:

Az egész csak pletyka. Az igazság az, hogy barátok vagyunk és jó viszonyt ápolunk egymással. Nagyszerűen tudunk együtt dolgozni, a hírnevet félretéve. Szerintem Jessica fantasztikus, született vezető, aki keményen de kedvesen irányítja a színészeket és a csapatot. Elegünk van ebből. Kimerítő és unalmas erről beszélni. Következő kérdés?"

2010. május

A Szex és New York 2. forgatása alatt már árnyaltabban fogalmazott mindkét sztár, mikor a kapcsolatukról érdeklődtek. Parker azt mondta, hogy a súrlódások természetesek, mikor négy nő együtt dolgozik:

Forgatsz, 90 órát dolgozol egy héten, sosem vagy otthon, kimerült vagy. Vannak olyan időszakok, amikor érzékenyebbek vagyunk és megsértődünk. De nincs mit megbánnom a másokkal való viselkedésemet illetőleg."

Cattrall így reagált:

A 19 órás munkanap kimerítő, akár teherautót vezet valaki, akár bányában dolgozik, akár forgat és hajnali 4 órától kell a legragyogóbb formáját hoznia. De a bajtársiasságunk átlendít a nehezén, nagyon kötődünk egymáshoz mind a négyen."

2016. október

Hosszú csend után ismét elvették a két színésznő témáját, amit Sarah Jessica eléggé nehezményezett:

A Maffiózók főszereplőitől miért nem kérdezték meg soha, hogy: Srácok jól elvagyok? - Adtatok egymásnak karácsonyi ajándékot? - Bandáztatok együtt a hétvégén?... Természetesen nem volt minden nap tökéletes nálunk, de egy családban sem az, mégis szerettük egymást és támaszkodhattunk egymásra. Ez a nézőpont, a folyamatos harc már régóta nagyon zavar."

2017. szeptember

Ekkor robbant a bomba, hogy mégsem forgatják le a régóta tervezett Szex és New York 3-at, holott már volt kész forgatókönyv és majdnem mindenkivel megegyeztek. Most nem Parker hívta tetemre kolléganőjét, hanem a Stanford szerepét játszó Willie Garson, aki a Twitteren reagált egy cikkre, ami azt írta, hogy a filmet Kim Cattrall „teljesíthetetlen igényei” miatt fújták le:

A hír igaz. És sajnos az oka is. Nagyon csalódott vagyok minden stábtag miatt, aki még tárgyal a munkájáról és persze a rajongók miatt is. Maradjunk ennyiben."

2017. október

Kim Cattrall ezen a ponton már finomkodott, mondhatni, hogy szépen kiteregette a szennyest, bár azt cáfolta, hogy a pénz miatt lépett volna vissza. Elmondása alapján nem tudta volna „szívből” megcsinálni a filmet, így soha nem is vállalta el a szerepet (háromszor utasította vissza). És egyúttal címlapra is került azzal a kijelentésével, hogy a vele játszó színésznők sosem voltak a barátai - már a sorozat fogatása alatt sem - csak a kollégái. Hozzátette:

Már egy éve mondom, hogy nem vállalom el a szerepet és most hirtelen én lettem „A Díva”. Ez nem volt szép a Szex és New York-hoz kapcsolható emberektől. Úgy gondolom, hogy lehettek volna kedvesebbek velem, különösen Sarah Jessica Parker."

2018. január

Mikor év elején Parker az új sorozatát promózta egy műsorban, viccesen felajánlotta Samantha szerepét a híres amerikai műsorvezetőnek Ellen DeGeneres-nek, hozzátéve, hogy így talán leforgathatnák a filmet.

Kim Cattrall erre annyit reagált, hogy:

Ellen csodás lenne!"

A sorozat befejezése óta eltelt 14 évben hiába bizonygatta a két színésznő időről-időre a pletykák ellenkezőjét, mostanra mégis úgy tűnik, hogy igaz a mondás: „nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”.

Forrás: Usmagazine


[related-post post_id="3723471"]

[related-post post_id="3727590"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!