Bulvár, celeb

2017.04.20. 15:17

Videó: A politikus bement egy Ferrarival a plázába gumit égetni, mert szerinte ez vicces

Bármennyire is hihetetlen, ez nem egy megrendezett videó, ez nem egy reklám. Konkrétan megtörtént az eset Oroszországban.

Bármennyire is hihetetlen, ez nem egy megrendezett videó, ez nem egy reklám. Konkrétan megtörtént az eset Oroszországban.

Egy orosz politikus, Alekszandr Donszkoj úgy gondolta, vicces lenne gumit égetni egy Ferrari Californiával a pláza kellős közepén, szóval bement a plázába és elkezdett gumit égetni egy Ferrari Californiával.

Nehéz elhinni, de tényleg megtörtént az eset, és bár az orosz úriember azt mondta, direkt olyan időszakot választott, mikor kevesen vannak az üzletközpontban, a rendőrséget nem sikerült meggyőzni arról, hogy ez tényleg vicces lenne, így őrizetbe vették Donszkojt.

Forrás: automotor.hu.


Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is...

Norvégiában úgy tűnik, nem szórakoznak, ha a forgalomról van szó! Oslóban egy mercedeses próbált magának néhány métert nyerni azzal, hogy az utolsó pillanatban sorol be a sávjába, és a jól ismert „Indexelek, de még várok!” taktikát alkalmazva haladt. Aztán megjelent egy teherautó...

Ha két autó egyszerre próbál sávot váltani, annak a végeredménye szinte mindig dudálás. Jobb esetben, most ugyanis a történet azzal ért véget, hogy az egyik sofőr lefújta paprikaspray-vel a másikat. Az nem kérdés, hogy borzalmasan reagált a szituációra, de a kérdés így is adott: ki volt a hibás az eredeti problémánál?

Napról napra rengeteg érdekes vezetői stílust láthatunk az utakon, de még a legelvetemültebb alkalmi „autóversenyzők” is betartanak egy szabályt: ha jön a mentő szirénázva, félreállsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!