Bulvár, celeb

2016.10.25. 17:27

Videó: Bepipult a motoros, alternatív módon használta a bukósisakját

Csak öt másodperc a videó, az viszont elég tömény. Egy gyors összeszólalkozás után a motoros úgy érezte, igazságot kell szolgáltatnia.

Csak öt másodperc a videó, az viszont elég tömény. Egy gyors összeszólalkozás után a motoros úgy érezte, igazságot kell szolgáltatnia.

Mivel azonban féltette az öklét, jött a remek ötlet: majd a sisak megoldja! Fogta hát, és betörte a balhézó autós ablakát vele...

Forrás: automotor.hu.


A biciklisek néha úgy érzik, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ám ezt többnyire megússzák. Most egy gyalogosnál betelt a pohár, miután a kerékpáros nem volt hajlandó megállni az autókkal együtt a zebránál.

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás "erősen becsapta" a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.

Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is...

Egy pillanatra bambult csak el az alábbi floridai BMW-sofőr, elképesztő balhé lett belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!