Bulvár, celeb

2016.04.01. 10:51

Az alkalmazottak elárulták, milyen az éjszakai műszak a Mekiben

Akadt, aki úgy akart lenyúlni egy tálca áfonyás muffint, hogy dolgozónak adta ki magát. 

Akadt, aki úgy akart lenyúlni egy tálca áfonyás muffint, hogy dolgozónak adta ki magát. 

Az egyik ausztráliai McDonald s-ban dolgozó alkalmazott, Sarah, aki már több mint két éve dolgozik a gyorsétteremben azt állítja, már mindenféle vásárlóval találkozott ez idő alatt, az éjszakai műszak pedig ugyan nem a legpezsgőbb, de nem is unalmas.

Az éjszakai vásárlók nem szórakoznak amikor rendelnek

"Az éjszakai műszak este tíztől reggel hatig tart. A legfurcsább rendelés amivel ekkor találkoztam egy wrap volt, amiből el kellett távolítani a salátát és azt kétféle hússal kellett pótolni négy, egy arányban. Az étel olyan nagyra sikerült, hogy komoly problémát jelentett beletenni a dobozba. Egy másik érdekes esetet egy munkatársam mesélte, aki találkozott egy vásárlóval, aki éjszaka 80 dollár értékben vásárolt McNuggets-t. "

Az emberek olykor barterben próbálnak hamburgert vásárolni

"Előfordult, hogy egy kábítószeres vásárló drogot akart adni a hamburgerekért cserébe."

Részegek az étteremben

A Mekis dolgozók rémálma, amikor a buliból betérő részegek térnek be az üzletbe, akik agresszívak a személyzettel.

Egy Reddit felhasználó azt kérdezte Sarahtól, hogy igaz-e, hogy az ittas emberek sörös üvegekkel dobálják az alkalmazottakat, olykor autóval hajtanak be az épületbe, akár ököllel is nekimennek a többi vásárlónak és még az ételt is képesek ellopni?

Sarah erre azt felelte, igaz, hogy már dobták meg őket palackokkal és étellel is, de az is többször előfordult, hogy a fegyver is előkerült az étteremben.

Gyalog a McDrive-ba

"Gyalog nem lehet beállni ételért a McDrive-ba, egyszer viszont négy férfi későn érkezett az étteremhez és már csak az autós kiszolgáló volt nyitva. Üzembiztos tervet dolgoztak ki, egy törött autó ajtaját vitték a kiszolgálópulthoz és ezzel próbálták meggyőzni az alkalmazottat, hogy kiszolgálja őket."

Dolgozónak adta ki magát

"Egy munkatársam mesélte, hogy egyszer bejött egy idegen, akit vissza kellett hívnia, mert fizetés nélkül akart távozni egy tálca áfonyás muffinnal. Az idegen azzal próbálta megvédeni magát, hogy azt hazudta, ott dolgozik."

Titkos menü

"Nem létezik."

Nem ehetnek ingyen

"Az alkalmazottak a műszak alatt nem ehetnek az ételekből, a szünetekben pedig féláron fogyaszthatnak azokból."

Forrás: Metro.


A vásárlónak mindig igaza van. Akkor is, ha nincs igaza. Kivéve, persze, amikor tényleg nincs. Mert az éhhalál szélén álló, alacsony vércukorszinttel betévedő vendégek időnként teljesen értelmetlen dolgokat csinálnak a Mekiben. Nézzük, min akadtak ki igazán a McDonald s dolgozói.

Egyik-másik reklámot megnézve nyálunkat csorgatva rohanunk a gyorsétterembe, hogy kipróbáljuk a legújabb menüt vagy éppen a szezonális nasit. Fizetés után viszont gyakran megüt a kiábrándító valóság: a kezünkbe nyomott kaja alig jár nyomában a plakátokon mutogatottaknak. Lássuk, mennyire különbözik a tökéletesre photoshopolt reklámverziót és a kevésbé étvágygerjesztő, felszolgált verzió!

Mivel bosszantjuk leginkább a Meki dolgozóit? Hogyan kaphatunk ingyen ételt? Eláruljuk azokat a dolgokat, amiket nem kötnek az orrunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!