Bulvár, celeb

2013.01.12. 12:25

Voice: Elbúcsúztak a Szécsi-ikrek

Ismét négyen búcsúztak a Voice-tól, Caramelnek eddig legnehezebb döntését kellett meghoznia.

Ismét négyen búcsúztak a Voice-tól, Caramelnek eddig legnehezebb döntését kellett meghoznia.

Caramel kiejtette Henderson Dávidot

Az élő show-kban Henderson Dávid különlegesebbnél különlegesebb produkciókban dobogtatta meg az emberek szívét, ám péntek este sokak szerint önmagához képest gyengén teljesített. Caramelnek eddig legnehezebb döntését kellett meghoznia, amikor úgy határozott, Gájer Bálinttal megy az elődöntőbe Berkes Olivér mellett.


Az ikrek közül elsőként Saci búcsúzott

Szécsi Saci ez alkalommal hiába segített testvérének, Böbének és hiába a kiváló produkció, Husnullina Reginát már nem tudta legyőzni - közvetlenül utána Böbe is kiesett, így a Szécsi ikrek dicsőséges menetelése végéhez ért.


Böbe nem győzhette le Veres Mónikát

Szécsi Böbe végignézte, ahogy Somló Tamás kiejti ikertestvérét, Sacit, emiatt aztán még nagyobb volt benne a feszültség. Hiába most énekelt a legjobban Misi szerint, ő mégis Veres Mónika mellett döntött, így az ikrek számára véget ért a verseny. A tinilány büszke volt arra is, hogy idáig eljuthatott, de azért megkönnyezte kiesését.

Rocker nélkül maradt Malek Andi

Schrott Pétertől sokan vártak már magyar dalt és Péter úgy érezte, jó fiókához méltón tudott szárnyalni az anyamadár csapatában. A sima továbbjutáshoz azonban ez nem volt elég, Malek Andrea a könnyeivel küszködve választotta végül Schwartz Dávidot. Péter nem volt elkeseredve, hálás volt, hogy a Voice-szal ismét elhozhatta az embereknek a rockot.

Forrás: voice.hu


07.01.2013 | Bűdi Szilárd hiába teremtett fergeteges hangulatot a Voice színpadán, a továbbjutásához már nem volt elég: Szécsi Böbe jutott tovább a legjobb 12 közé.

tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!