Bulvár, celeb

2012.11.05. 11:18

Elmarad a budapesti Lionel Richie-koncert

Budapest, 2012. november 5., hétfő (MTI) - Elmarad Lionel Richie november 21-re tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. A megvásárolt jegyeket visszaváltják.

Budapest, 2012. november 5., hétfő (MTI) - Elmarad Lionel Richie november 21-re tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. A megvásárolt jegyeket visszaváltják.A fellépést az amerikai énekesen "kívülálló logisztikai problémák miatt" nem tartják meg - tájékoztatta a szervező ShowTime Budapest az MTI-t.

A közlemény szerint Lionel Richie sajnálatát fejezi ki minden jegyvásárló felé és reméli, hogy a jövőben még visszatér Budapestre. Az amerikai énekes-zeneszerző 2005-ben a Felvonulási téren mintegy 200 ezer ember előtt lépett fel az ingyenes Kapcsolat-koncerten.

A november 21-re megváltott jegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatóak a koncert eredetileg tervezett időpontjától számított 30 napig.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!