Bulvár, celeb

2011.12.01. 07:33

VV 5: Annamarival mérkőzik meg Vera

Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdték védeni, mert nem lett volna méltó ellenfél. Péter is esélyesnek tűnt, végül Annamarira került a zöld kendő.

Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdték védeni, mert nem lett volna méltó ellenfél. Péter is esélyesnek tűnt, végül Annamarira került a zöld kendő.

A Kihívás eseményei

Vera már a riportszobában pontosan tudta, kire teszi a zöld kendőt és azt is elmondta, hogy szerinte Annamari azért kedves vele, mert fél a Kihívástól, Kinga viszont jó barátjává vált az elmúlt hetekben.

Vera viszonyai a többi Villalakóval sokat változtak a beköltözése óta. Valaha Eszter és ő jóban voltak, de az az énje, ami mostanában felerősödött, már nem szimpatikus a Karrieristának. Vera Gergő iránti érzéseinek nyoma sincs, ahogy az Alfahím sem szimpatizál már vele jó ideje. Kingával eleinte üvöltöztek egymással, folyton összeugrottak, most azonban már a legjobb barátnőknek tartják egymást a Villában. Nincs olyan ember, akivel Vera ne veszett volna össze. Attila elárulta, hogy először szimpatikus volt neki Vera, csinosnak és okosnak tartotta, aki tud valamit, amit a többiek nem, mára viszont egy megveszekedett ámokfutó lett belőle, de még mindig nagyon csinos.

A legnagyobb konfliktus Vera és Veronika között alakult ki, aminek az oka mindenki szerint a féltékenység volt, de az Érzékeny lelkű korábban tagadta ezt. Vera most először bevallotta, hogy valóban féltékenységet érzett, mert végig kellett néznie, ahogy Veronika és Peti közelebb kerülnek egymáshoz és folyton összebújnak, nem tudta egyiküket sem elkerülni. Annamarival több vitája is volt Verának az első naptól kezdve, minden esély megvolt rá, hogy ő legyen a Kihívott. És így is lett, Vera Annamarival fog párbajozni.

Forrás: valovilag.hu



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!