Bulvár, celeb

2011.10.14. 10:40

A nadrágok is lekerültek Vera és Péter randiján

Egyre több a szex, a szerelem és az erotikától fűtött pillanat a Villában. Most Péter és Vera is beállít a sorba, Cristofel pedig szerelmet vallott Veronikának.

Egyre több a szex, a szerelem és az erotikától fűtött pillanat a Villában. Most Péter és Vera is beállít a sorba, Cristofel pedig szerelmet vallott Veronikának.

 Seherezádé és Gergő, Veronika és Cristofel, és - egyebek mellett - újabban Péter és Vera is szolgál izgató jelenetekkel a ValóVilág nézőinek. De hogy a nem erotikus tartalmú keverés se maradjon el: folytatódott a hadjárat Csaba ellen...

A villa új párja(?)

A játékosok is érzik, hogy egyre közeleg az első Kiválasztás, már kora reggel csoportokba gyűlve beszélték ki a lehetséges forgatókönyveket. Attila tántoríthatatlan tervétől, hogy meggyőzzön szinte mindenkit, Csabára rakják a jelüket. Gergőnél Veránál és Seherezádénál eddig úgy tűnik eredményt ért el, de senki sem biztos még annyira döntésében mint az Összeférhetetlen srác. Kinga a legbizonytalanabb, ez persze a legfájóbb pont Attilának, akit valószínűleg inkább érzelmei hajtanak Csaba ellen, mintsem a valódi taktika.

A lányok választhattak egy-egy fiút, akiknek sütit kellet sütniük. Seherezádé, Dya és Veronika édességében nem volt semmi különleges hozzávaló, viszont Vera erős paprikával ízesítette süteményét, amelyet Péternek szánt.

Attila a sütemények kiosztása után a szaunában faggatta Seherezádét arról, hogy mi van most köztük Gergővel. A Szenvedélyes nő határozottan állította, hogy nem akar semmi többet barátságnál, de ezen Attila csak nevetni tudott.

Folytatódott a villalakók maffiajátéka, a családok kaptak egy-egy zsák aprópénzt, amelyből mérleg nélkül kellett minél pontosabban kimérniük két kilót. Ezt a játékot Fecó klánja nyerte, akik jutalmul először választhattak a javak közül. A különböző jogok felosztása ismét veszekedést szült, hiszen a maffiatalálkozót kihasználva a lányok kicsenték a fürdőszobából legszükségesebb dolgaikat, ezt természetesen Attila rögtön jelentette a családok vezetőinek, amiért Seherezádé leüvöltötte a fejét.

Árverést tartottak tegnap a villalakók, csak a lányok licitálhattak mégpedig a pasikra, hogy kivel mehessenek randizni. Veronika bevállalta a mosogatást Cristofelért, Seherezádé a beágyazást Gergőért, a legnagyobb harc viszont Péterért ment. Annamária és Vera folyamatosan egymásra licitáltak, már mindent felajánlottak mindketten, így Péter dönthetett, ő pedig arra hivatkozva, hogy Annamáriával volt már randizni, ezúttal Verát választotta.

Veronika és Cristofel randiján a Skalpvadász fiú őszintén vallott érzéseiről Alekosz egykori menyasszonyjelöltjének. Cristofel egészen addig merészkedett, hogy kimondta, szereti Veronikát.

A másik randi sokkal kevésbé volt romantikus, Vera és Péter estéje gyakorlatilag nem szólt másról, mint a többi villalakó kibeszéléséről.

Egy darts versenyben döntötte el a két randipár, hogy ki folytathassa a nyugiszobában az estét, Péter darts tudásának köszönhetően Cristofeléknek esélyük sem volt a győzelemre. A Valóságshow-veterán egy tantrikus meditációt vezényelt le Verának, amihez az Érzékeny lelkű nőnek le kellett vennie a nadrágját. Attila éppen egy félreérthető szituációban nyitott rá Péterre és Verára így hatalmas balhét csapott, mert azt hitte, az ő ágyneműjében szeretkezett a Villa legújabb párja, akik később a hálóban tényleg forró csókban forrtak össze.

Forrás: RTLKlub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!