Bulvár, celeb

2011.07.16. 11:49

Sarah Jessica Parker otthon pózol

A Szex és New York főszereplője, Sarah Jessica Parker ezúttal otthonában pózol az amerikai Vogue magazin legújabb kiadásának kedvéért.

A Szex és New York főszereplője, Sarah Jessica Parker ezúttal otthonában pózol az amerikai Vogue magazin legújabb kiadásának kedvéért.

Az egyik képen például két éves ikrei, Marion és Tabitha kerül megregulázásra, Sarah Jessica Parker teljes harci díszben irányítja a mindent szétgoró apróságokat. A rendezett rendetlenség minden egyes eleme precízen ki van dolgozva, a Vogue fotós stábja nem aprózta el.

Egy másik, szintén vérprofin beállított képen Sarah Jessica Parker épp a fülét fogja, ahogy nyolc éves kisfia, James rock bandásat játszik haverjaival. A lurkó édesanyja mellett ál és nagyon gitározik, bár Parker kisasszony – szerepe szerint legalábbis – nem örül ennyire ennek. Sarah Jessica Parker fekete-fehérben is pózol, mégpedig férjével, Matthew Broderick-kel.

 

 

Ugyanakkor azt is beismeri, mióta szülő, ez lényeges korlátok közé szorítja korábbi önmagához képest: - Ha nem lennének gyermekeim, életem minden egyes estéjén a balettban, vagy színházban ülnék – mondja. Sarah Jessica Parker, az ízig vérig emancipált és független nő most nem csak a valóságban küzd a családba csatolódás démonjaival, legújabb szerepe, Kate Reddy is hasonló karakter. Allison Pearson 2002-es sikerkönyvéből készülő filmben, az I Don t Know How She Does It (Nem tudom, hogy csinálja) -ban egy karriert és családot nehezen összeegyeztető nő küzdelmeit viszi vászonra.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!