Bulvár, celeb

2011.07.07. 13:47

Manuszkarja van Meg Ryan-nek

Ötvenes évek béli ruciban flangált kedvesével Meg Ryan, durván le van fogyva és karján dudorodnak az erek.

Ötvenes évek béli ruciban flangált kedvesével Meg Ryan, durván le van fogyva és karján dudorodnak az erek.Párizsban sétált kedvesével, John Cougar Mellancamp-pal Meg Ryan, kéz a kézben rótták a francia főváros utcáit. A negyvenkilenc éves Meg Ryan azonban nincs a topon, le van fogyva, karján pedig dudorodnak az erek - és hát összességében nagyon nem úgy láthatjuk őt ezeken a képeken, ahogy a mozivásznon megszokhattuk már.

A durván látszódó vénákat okozhatja a megerőltetés is, a színésznő ugyanis mindig híres volt kőkemény edzésterveiről és sportos életviteléről, bár a botox sem újdonság számára és ajkait is felpumpáltatta már. Ráadásul új tetkója is van, kezére a „life is short” azaz az élet rövid felirat van varrva.

Talán új pasija ihlette tetoválását, hisz John Mellancamp többel is díszítette magát korábban. A látszólag boldog és önfeledt pár kéz a kézben mosolygott és cigizett a szerelem francia fővárosában. Összhangjuk ékes példája fagolyócskákból készült karkötőjük, ami ugyanolyan. Meg nagyon bele lehet zúgva zenész párjába, akit minden eddigi európai koncertállomására elkísért és Párizsban is folyamatosan rajta csüngött.

Meg és John Cougar Mellancamp januárban vállalta fel nyilvánosan kapcsolatát, hetekkel azután, hogy John decemberben benyújtotta válókeresetét. A zenész amúgy már háromszor vált el és három házasságából összesen öt gyermeke van, két fia és három lánya. Meg Ryan egy ideje már nem eltűnt a mozivászonról, de hamarosan újra forgat. Ha sikerül leakadnia addig új szerelméről.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!