Bulvár, celeb

2011.06.25. 13:38

Nyári pucér zsírforradalom

<p>Páran nem szégyenlősek és büszkén vállalják méreteiket: Mell – derék – csípő: 106 – 89 – 112.</p>

A jól ismert birkaeffektus a briteknél talán a legjellemzőbb, miután Claire Richards, a Steps korábbi énekese nem a legjobb formájában pózolt meztelenül az egyik angol újság hasábjain, páran úgy érzeték, ők is megtehetik mindezt.

Claire amúgy májusban büszkén mutogatta magát, hisz korábbi önmagához képest 30 kilóval volt könnyebb. Az egykori énekes súlygyarapodása és súlyvesztése a jojó tipikus példája, úgy tűnik ismét magára szedett vagy 10 kilót. – Soványnak maradni, nekem ez a főállásom – mondta a Closer magazinnak.

Az igazság azonban az, hogy Angliában a nők fele hasonló méretekkel büszkélkedhet, így hát 3, Claire-rel egy súlycsoportban lévő hölygemény is úgy döntött, felveszik ugyanazt a meztelen pózt, amit az újságban láttak. A 23 éves Rebecca Deighton, már sikeresnek érzi magát, hisz keményen dolgozott jelenlegi alakján is: – Őszintén mondhatom, imádom a testem. Boldog vagyok, fit és egészséges. 5 éve nagyon belekényelmesedtem egy kapcsolatba és ellustultam.

– De miután megláttam magamról pár, a vakációm alatt készült fényképet, rájöttem, hogy muszáj kezdenem valamit a súlyommal. Próbálkoztam a diétával is, de nem igazán használt, pedig volt, hogy szó szerint koplaltam. A Pialtes azonban segített – meséli fogyásának történetét Becca.

Alice Richardson 31 éves és ő már közel sem érzi olyan jól magát bőrében. – 10 éve még ettől is kövérebb voltam, nem találtam olyan farmert, ami jó lett volna rám. Így míg a barátaim mind divatosak voltak, én kénytelen voltam az anyám által varrt ruhákat hordani. Ma már bárhol kapni extra méretű ruhákat, ami azt jelenti, a társadalom kezdi elfogadni a túlsúlyosokat. Ez biztos, hogy nem ösztönöz a fogyásra. Ráadásul, ellentétben másokkal én sohasem voltam vékony.

Rebecca Exton-Russel 33 éves, kifejezetten kellemetlenül viseli hízását. – Egyáltalán nem tetszem jelenlegi önmagamnak. Amikor a fényképhez pózoltam, éreztem, ahogy a hasam a földhöz ért. Egyszerűen nem tudtam behúzni, gondolom borzalmasan néz ki – mondja, hisz ahhoz még nem vette a bátorságot, hogy megnézze a végeredményt.


Íme a bizonyíték Ice-T miért van odáig és vissza és legfőképp oly régóta együtt csajával, Coco egy nehézbombázó.

Van e szebb látvány egy férfiszemnek, mint egy vadító nő, még vadítóbb fehérneműben? Aligha.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!