Bulvár, celeb

2011.06.06. 16:50

Jim Carrey visszanyúl gyökereihez?

<p>Könnyen előfordulhat, hogy Jim Carrey korábbi sikerszerepeinek hamarosan folytatása lesz, addig is táncol a pingvinekkel.</p>

Jim Carrey az elmúlt pár évben eléggé eltűnt, ha a Karácsonyi ének című animációs filmet nem számoljuk, közel három éve nem volt a vásznon. Idén már nem ússzuk meg Jim Carrey nélkül a moziévet, az állati nyomozó a Mr. Popper pingvinjei című filmben 6 pingvint örököl és házát igazi téli paradicsommá varázsolja.

 Jim Carrey visszatér

Hogy mi jöhet a pingvinek után? Jim Carrey sokat sejtetően nyilatkozta a Comin Soon-nak: - Könnyen lehetséges, hogy visszatérünk pár régről ismert karakterhez a közeljövőben. Ott van például a Mindenható és talán egy új Dumb és Dumber.

 

A két észmester kalandjainak folytatását nem véletlenül pottyantotta el Jim Carrey, hisz az író-rendező Bobby Farelly is nyilatkozott egy bizalomgerjesztőt februárban: - A Dumb és Dumber hatalmas siker volt és biztos vagyok benne, hogy ott tudnánk folytatni, ahol annak idején abbahagytuk. Elkezdtünk (testvérével és kollégájával, Peterrel) agyalni, hogy mi lenne, ha összehoznánk, így húsz év elteltével ezt a két fickót (Jim Carrey és Jeff Daniels) és biztos vagyok benne, hogy egy remek folytatás kerekedne belőle.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!