Bulvár, celeb

2011.02.10. 07:25

ValóVilág: a két alfahím megy párbajra

<p>"Náladnál nagyképűbb és önteltebb embert én még életemben nem láttam" - ezekkel a szavakkal kötötte Bécire a zöld kendőt a villa vagánya.</p>

Olivér izgatottan fogadta a hírt, hogy máris elkezdődik a Kihívás, mert elvesztette az időérzékét a Villában. Balázs a riportszobában rákérdezett, mi a helyzet vele és Anikóval? A Vagány állítja, Enikő hisz benne, tudja, hogy hűséges marad hozzá, neki pedig csak szeretethiánya van, ezért fogadja Anikó barátságát.

Furcsa helyzet állt elő az előző Kiválasztáson, Olivérnek sikerült meggyőznie barátait, hogy tegyék rá a jelet, így ő lett a Kiválasztott. Balázs megkérdezte Alekosztól, tudja-e kit hív ki Olivér? Az Okostojás állította, hogy biztosan tudja, és azt is elárulta, hogy félti barátját a csatától. Gombi mélypontja is szóba került, végül a megzuhant Szépfiú csak kibökte, hogy inkább visszajönne a Villába, ha kiküldenék párbajozni.

Ezen a héten egy komoly konfliktus forrta ki magát, amikor Szandika féltékeny lett Anikóra, mert elvonta róla Olivér figyelmét. Olivér zavarba jött, amiért nyílt színen beszéltek Anikóval való kapcsolatáról, láthatóan idegessé vált és járkálni kezdett élő adás alatt a tévé előtt. Balázs azonban figyelmeztette, hogy ezek az események most nemcsak rájuk tartoznak, hanem a nézőkre is.

Miután mindenki elmondta, szerinte ki taktikázik jobban, Olivér vagy Béci, a Kiválasztott elmondta, miért éppen azt az embert választja ellenfélnek, akire a zöld kendőt teszi. És az nem más, mint Béci! Mivel ez a döntés senkit nem lepett meg, hiszen Olivér többször kimondta, kit fog kihívni, a Vagányra komoly büntetés vár. De hogy pontosan mi lesz a büntetés, azt még nem árulhatta el neki Balázs.


Forrás: www.rtlklub.hu

 

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!