Bulvár, celeb

2011.02.22. 18:25

Apró bikiniben Gwyneth Paltrow

<p>Gwyneth Paltrow 38 évesen, egy gyerek után is elképesztően jól néz ki. És azt is elárulta: mit tesz szépsége érdekében.</p>

Az Oscar-díjas amerikai színésznő híresen elkötelezett az egészséges táplálkozás és testmozgás mellett. Úgy tűnik fáradozásai nem is maradnak eredmény nélkül, hiszen 38 éves,  túl van egy szülésen, teste mégis olyan, mint egy tinilányé. Arcát állítólag házi praktikákkal tartja fiatalosan, mint arról egy interjúban beszámolt maga készít keveréket Cukorból, őrölt kávéból, zablisztből, mézből és olivaolajból.
Gwyneth Paltrow elárulta azt is: juharszirup diétával nyeri vissza alakját, ha felszed néhány kilót. (Ez egyébként egy nagyon spártai diéta: 12 evőkanál juharszirupot beleöntünk 1,5 liter ásványvízbe, hozzáadunk 12 evőkanál citromlevet, majd beleszórunk egy csipet cayenne borsot - és már kész is. Ezt ihatjuk egész nap + üresen ásványvízet még. Ezt a kúrát hét napig tartjuk, mellé semmi mást nem szabad fogyasztani). Emellett nem fogyaszt gyümölcsleveket, tejet, alkoholt, cukrot, búzát és koffeint, valamint feldolgozott élelmiszereket, illetve egy nap csak egyszer eszik. Ez utóbbinál valószínűleg felszisszennek az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás hívei, de Gwyneth Paltrow alakját nézve úgy tűnik ez a táplálkozás nagyon is működik.

Nézze meg  a képeket ide kattintva >>>

A színésznő nem csak vékony, tónusos, de egészségesnek is néz ki, legalábbis ez látszik azokon a képeken, amin Gwyneth Paltrow kék bikiniben pihen karibi nyaralásakor  Chris Martin énekes féfjével (Coldplay) valamint gyerekeikkel a hat éves Appleval és a négy éves Mózessel.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!