Bulvár, celeb

2011.01.06. 10:07

VV Szandi: "Nem vagyok egy álomnő"

<p>A Villában Álomnő és Álompasi szavazást tartottak a lakók, Szandika, aki két szív-alakú bimbófedőben lépett a zsűri elé kiakadt, hogy az első négybe se került be.</p>

Megtörtén a Villában a harmadik kiválasztás. Ez az, ami mindennap foglalkoztatja a lakókat: kire tegyék a jelet a következő Kiválasztáskor? Több magánbeszélgetésen hangzanak el nevek és indokok, de senki nem tudhatja biztosan, ki kapja a legtöbb jelet. Sokan a kiválasztások alkalmával szembesülnek saját hibáikkal, amikor megnézik kisfilmjeiket. Ez most legjobban Gombit és Szandikát érintette meg.

Gombinak érzékeny pillanatai adtak okot arra, hogy egy komplett kisfilmben emlékezzenek meg róla. Ez az egyveleg azonban újra könnyeket csalt Gombi szemébe. Szandika és Alekosz pedig egymásnak esett szilveszter előtt, de ezúttal nem az ágyban. Bár Szandika nem akarta, hogy elfajuljon Alekosz piszkálása, mégis ez történt. A szőkeséget nagyon bántotta, hogy Alekosz közölte: nem akar lefeküdni vele, a kiborult lány káromkodva és rugdosva vonult el. A kisfilmet látva a Plasztik cica nagyon szégyellte magát és megígérte, hogy zipzárt tesz a szájára.

Miután a kiválasztáson mindenki kitűzte a jelet kiderült, Ildi és Éva is 3-3 szavazatot kapott. Olivérnek kellett döntenie arról, ki menjen párbajozni. Olivér Ildire rakta a zöld kendőt.

Az Összefoglaló eseményei

Gina kedden elhagyta a Villát. A döntése senkit nem lepett meg, mégis sokan könnyekkel búcsúztatták a többek által anyának tekintett Ginát. A kétségbeesett feleség hangulata magával rántotta az érzékeny Gombit is, aki teljesen magába süppedt és ő is ki akart költözni a Villából. Laci és Olivér a lelkére beszélt és próbálták kirángatni a melankóliából. Szandika szerint Gombi rapszodikus, egyik pillanatban nagyon maga alatt van, a másikban viszont rettentően fel van dobva, csak egy dolog közös a két állapotban: Gombi mindig sír. Végül Gigi meggyőzte arról a Szépfiút, hogy érdemes maradnia.

A Villában Álomnő és Álompasi szavazást tartottak a lakók, az ellenkező nem képviselői zsűrizték a jelölteket. Szandika mindössze két szív-alakú bimbófedőben, egy tanga-bugyiban és egy bőrdzsekiben lépett a zsűri elé, Ildi szolidan kampányolt maga mellett, míg Anikó annyira komolyan vette a feladatot, hogy az „álomnőnek tartom magam” mondattal nyitott, egy bikinit viselt és készített magának átlátszó szoknyát hozzá. Gigi nem tudott konkrét válaszokat adni a kérdésekre, Zsófi álmodozó szemekkel válaszolt, Éva pedig hangsúlyozta megdöbbentő kisugárzását. A versenyt Gigi nyerte, Szandika pedig kiakadt, hogy az első négybe sem került be. A fiúk szolidabban álltak hozzá a versenyhez, de a lányok komolyabban vették a versenyzők kikérdezését. Az Álompasi címet Laci nyerte el, aki nemcsak öltönyével vette le a lábáról a hölgyeket, hanem álomba illő válaszaival is.

Gina távozása kiborította Zsófit és Anikót, Alekosz viszont dühös volt, amiért megengedte magának, hogy önszántából kimenjen a Villából. Ez az esemény mindenkinek lehúzta a hangulatát.

A Villalakók érdekes feladatot kaptak, horoszkópot kellett írniuk egymásnak. Ez a kreatív játék viszont csak újabb ok volt egymás piszkálására és a kiborulásra. Anikó megsértődött, miután elolvasta az Olivér által írt csillagjóslást, és nem tudta abbahagyni a sírást. Az igazsághintában elkezdődött vitájuk tovább folytatódott, Anikó újra a fejéhez vágta, mennyire rossz embernek tartja, Olivér bocsánatot kért, végül sikerült kibékülniük és összeölelkezve nevettek.

Az online szavazáson, miszerint „ki telefonálhasson haza a szeretteinek?”, Gombi győzedelmeskedett, így kapott két percet, hogy a testvérével és a szerelmével beszéljen. Bátyja megkérte arra, hogy többé ne gyengüljön el és mutassa meg kemény oldalát, majd a barátnője is biztatta, hogy tartson ki a végsőkig. Éva közben amiatt panaszkodott, miért nem nyer meg egyetlen online szavazást sem? Míg Gombi ovációban tört ki, addig Éva forrongott.

Alekosz megkörnyékezte Ildit, beszélgetni akart vele, végül azonban Ildi teljesen felbőszítette őt, így az Okostojás megfogadta, soha többé nem foglalkozik vele. A legújabb Villalakót még mindig nem szereti senki, így a vita „közösségi eseménnyé” nőtte ki magát.

Forrás: www.rtlklub.hu 

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!