Bulvár, celeb

2010.10.02. 20:51

Ezzel a nővel csalták meg Demi Moore-t

<p>A legújabb pletyka, hogy Ashton Kutcher csalja Demi Moore-t, a hölgyeményről meglehetősen kompromitáló fotók jelentek meg.</p>

Ashton Kutcher csalja Demi Moore-t – robbant ki a botrány. A hölgy nem éppen egy szűzies életű, legalábbis ez derült ki Brittney Jonesról miután nemrégiben Kutcher szeretőjeként robbant be a köztudatba. A lánykáról az a hír járja, hogy csak a pénz érdekli, na és a pucérkodás. Ez utóbbit alátámasztani látszanak azok a korhatáros képek, amik nemrégen jelentek meg róla, s egytől egyik szex után ábrázolják. A lánykáról keringő történetek szerint már régen kivetette hálóját Demi Moore férjére, s mindig ugyanott bukkant fel, ahol Ashton Kutcher, míg végül az ágyában kötött ki. Legalábbis a pletykák szerint. Az is egyelőre csak pletyka, hogy a légyottról szexvideó is készült, amit a hölgyemény kész jó pénzért eladni.

Nézze meg a képeket - Felnőtt tartalom! >>>

Ashton Kutcher tagadta Brittney Jones állításait, aki egyre több részletet szivárogtatott ki a légyottról. Így például azt is a nyilvánosság elé tárta, hogy a színészpár lakásán bújtak össze a kanapén, miközben Demi éppen forgatott.
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!