Bulvár, celeb

2010.09.28. 20:49

Meghalt Tarantino kedvenc vágója a los angelesi hőség miatt

<p>Meghalt Sally Menke, aki Quentin Tarantino több filmjének volt a vágója - számolt be róla az amerikai média kedden. A nő Los Angeles eddigi legmelegebb napján ment kirándulni, a helyi mentőszolgálat szerint a hőség okozta halálát.</p>

Menkét 1994-ben jelölték Oscar-díjra a "Ponyvaregény"-ért. Hétfőn egy barátjával ment egy túrára Los Angelesben, de szétváltak és a nő egyedül ment tovább. Barátja jelentette be eltűnését, a helyi rendőrség még helikopterrel is kereste, végül a Griffith Parkban találták meg holttestét kedd hajnali két órakor a hollywoodi hegyekben.

Menke halálának pontos okát még nem közölték, de az idegenkezűséget kizárták. A helyi mentőszolgálat szerint az iszonyú hőség okozhatta halálát. Los Angelesben még soha nem mértek olyan magas hőmérsékletet, mint hétfőn, volt olyan része a metropolisznak, ahol 45 Celsius fokot mutattak a hőmérők.

Az 56 éves Menke egyébként nemcsak a Ponyvaregény című filmben dolgozott együtt Tarantinóval, ő volt egyebek mellett a "Kutyaszorítóban", a "Kill Bill" és a "Jackie Brown" vágója is.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!