Bulvár, celeb

2008.06.08. 17:52

Letartóztatás orális szex miatt

<p>A rendőrség letartóztatott két nőt, akik úgy gondolták, hogy Krefeld város sétálóutcája reggel kilenc órakor tökéletes hely lesz egy kis orális szexhez</p>

A német rendőrség letartóztatott két nőt, akik úgy gondolták, hogy Krefeld város sétálóutcája reggel kilenc órakor tökéletes hely lesz egy kis orális szexhez - közölte vasárnap a város rendőrsége. A meztelen, és nagyon részeg pár enyelgésének a járókelők által kihívott rendőrök vetettek véget.

A rendőrség közleménye szerint - amelynek a Sex in the City címet adták - a nagyon részeg pár annyira belemerült egymásba, hogy még a körülöttük összegyűlt járókelők sem zavarták őket. A kihívott rendőröket viszont már válogatott szitkokkal fogadták - áll a közleményben.

Az eset a Düsseldorftól észak-nyugatra található Krefeld városában történt szombaton, reggel kilenc órakor.

A párt őrizetbe vették, és a közrend megzavarása, valamint becsületsértés miatt emelnek majd vádat ellenük. Az utóbbi vádat a rendőröket fogadó durva, vulgáris szitkoknak köszönhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!