Bulvár, celeb

2008.01.02. 06:31

Sztárválogatás 2007 - 17. rész: Győzike

<p>Győzike a 2007-es évben folytatta a valóságshow-t, és szinte minden héten felűnt a bulvárlapok címoldalán. Összefoglaltuk a legemlékezetesebb eseteket.</p>

Győzike az év elején sikeresen lefogyott, ennek a nyomait szerette volna áprilisban egy műtéttel eltűntetni.

Kés alá fekszik Győzike, amint egy hónap múlva véget ér a show-ja. A roma rapper nemrégiben gyorsan és látványosan leadott 51 kilót, amitől a hasán lévő bőr megereszkedett.

A plasztikai műtét során egy 80 centis bőrdarabot fognak levágni a showman hasáról - írta a Színes Bulvár Lap.

A műtét két óráig tart, és közben folyamatosan altatják az énekest. A beavatkozás után Győzike három napig lábadozik majd a klinikán, ahol külön szobája is lesz.

Győzike becslése szerint a műtét több mint egy millió forintba fog kerülni. De - mint mondta -a pénz nem számít. Neki csak az a lényeg, hogy felesége ugyanúgy nézzen rá mint régen - írták áprilisban a lapok.

Az évben Győzikének tönkrement, majd újra rendbe jött a házassága.

Sok kérdőjel van a házasságunkban, de ez legyen a mi dolgunk - kezdte a showman, de aztán mégis beszélt a kapcsolatukról. - Nem csupán fontolgatjuk a válást, hanem hiszünk benne, hogy ezen a héten kimondják: vége. Már túl vagyunk a depresszión, és azon, hogy hogyan tovább. Már szeretnénk ebből a kapcsolatból kilépni, nincsenek veszekedések, ahogy az újságok írják.

Győző úgy gondolja, az volt a válság első jele, hogy már nem figyeltek egymásra. Elmondása szerint ő ekkor még próbálta rendezni a konfliktusokat, utazásokat szervezett, de hiába.

- Szép volt, ennyi volt. Nem vitatkozunk, megbeszéltük, mi lesz. Ez így alakult, nem én vagyok az első, nálam sokkal nagyobb emberek is elváltak. -írták Győzikéről októberben.

Győzike depressziós is volt:

Győzike az utóbbi időben nagyon elkeseredett, számára a legfontosabb mindig a család volt és úgy gondolja, hogy csakis velük lehet teljes az élete.

- Kivel lennék boldog, ha nem a családdal, akik a biztonságot adták nekem, akikkel boldog voltam, és ebben mindenki benne van. Azokkal, akikkel két-három évvel ezelőtt éltem együtt és nem voltak olyanok mint most.

A showman állítólag többször próbált békülni kedvesével, de Győzi szerint Bea folyton visszautasítja őt és esélyt sem ad arra, hogy tisztázzák a félreértéseket.

Majd az APEH is megbűntette Győzikét. Több mint húszmillió forint bírságot szabott ki Gáspár Győzőre az APEH - értesült a Blikk. A showman ellen még májusban indított vagyonosodási eljárást az adóhatóság egy névtelen bejelentés alapján.

Győzike nem tagadta az APEH-es ügyét, és az összeget sem cáfolta. Győzike önmagát is hibáztatja ugyanakkor azért, hogy az APEH célkeresztjébe került. A showman éveken át első kézből értesítette ugyanis az országot újabb pénzkiadásairól, vállalkozásairól és luxusautóiról.

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.






Novemberben Győzike és felesége kibékültek, így most úgy tűnik, újra teljes a boldogság a Gáspár családban.

Újra szent a Béke Gáspár Győző és Bea asszony között. A botrányok után a szerelmesek olyannyira turbékolnak, hogy újra összeházasodnak. Van is rutinjuk a frigyre lépésben, hiszen idáig már négyszer kimondták a boldogító igent.

Ha januárig békében megfér egymás mellett Győzike és Bea, akkor a bíróság helyett templomba vonulnak. Győző mindenesetre megelőlegezte a bizalmat kedvesének, újra eljegyezte.

- Sokat beszélgettünk Beával a nyaralás alatt, és arra a következtetésre jutottunk egyöntetűen, hogy változtatnunk kell, ha továbbra is együtt akarunk maradni – árulta el a showman.

– Ha januárig boldog lesz közöttünk a viszony, akkor visszavonom a válópert. Júliusban ötödször is oltár elé viszem Beát, és Isten áldását kérem. Le szeretném vetetni a rontást a kapcsolatunkról, nem érdekel mennyi pénz.

Győző mindig is szerette a nagy felhajtást maga körül, de tervei szerint a legközelebbi esküvője nem erről szól.

- Szeretném, ha tudnák az emberek, hogy ez az esküvő nem a csillogásról, sztárvendégekről szól, hanem a roma érzésről. Újra királynénak szeretném látni a feleségem. Hiszem és érzem, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, nem lehet 15 év együttélést és egy gyereket kidobni az ablakon.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!