Bulvár, celeb

2007.12.28. 08:03

Sztárválogatás 2007 - 12. rész: Winehouse

<p>Amy Winehouse napjaink egyik legjobb brit soul-énekesnője. Míg zenéjével több díjat is besöpört 2007-ben, magánélete nem alakult túl szerencsésen. <DIA width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007. 12. 28."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007__12__28_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Amy Winehouse 2007. 12. 28." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Amy Winehouse akár elismert zenész is lehetne, ha zűrös magánélete nem befolyásolná negatívan a karrierjét.

Az év mérlege Amy számára: számos díj és jelölés, drogbotrányok, rendőrségi razziák, börtön, bulimia és egy férj, akivel kölcsönös öngyilkossági szerződést kötött.

Szeptemberben még úgy tűnt, minden rendbe jöhet. Amy Winehouse a drogok után elkápráztathatja rajongóit. Az énekesnő egy este két díjat is nyert.

Amy a MOBO díjat kapta meg a legjobb énekesnő kategóriában. Ugyanezen az estén az egyik mobiltelefoncég szerint is ő lett az év énekesnője.

Amy Winehouse csak a MOBO díjátadón jelent meg személyesen. A másikra, maga helyett kedvenc kocsmájának pultosát küldte el, hogy köszönje meg a nevében a díjat.

Később egy színpadi fellépésen kokainozott a kamerák és a rajongói tekintetek kereszttüzében.

 

És nem csak ezen a szereplésen "csúszott fel a csík" a legújabb bulvárkedvenc orrán. Kokainnal ünnepelte az MTV jelölést is Amy Winehouse, azonban a 24 éves énekesnő annyira túllőtte magát, hogy sokáig élet és halál között lebegett. Nagy a baj: a sztár ugyanis bulémiás, ezért törékeny szervezete bármikor összeroppanhat.

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

>




 

Amy Winehouse pár órát töltött a rács mögött csütörtök estétől péntek kora reggelig. Ötszáz eurós (120 ezer forintos) büntetést kapott, majd elengedték. A rendőrség egy hotelszobában tartóztatta le őt és két társát összesen hét gramm "fű" miatt.

Az elmúlt hónapokban sokat írtak a lapok Winehouse drog- és alkoholproblémájáról. Augusztusban férjével, Blake Fielder-Civillel együtt egy rehabilitációs klinikára jelentkeztek be.

Az év vége ismét sikert hozott Amy számára, számos Grammy-díjra jelölték. Azonban nem örülhetett felhőtlenül, mert közben férjét börtönbe zárták, és azóta sem engedték ki.

A rendőrség razziát tartott Amy Winehouse-nál, miután négy embert letartóztattak egy bírósági ügyben, amelybe a brit popénekesnő férje is belekeveredett.

Az énekesnő szóvivője az ügy kapcsán annyit mondott: az esetnek semmi köze a drogokhoz, Amy jól van, nem vádolják semmivel és nem tartóztatták le.

Winehouse és férje, Blake Fielder-Civil nem voltak otthon, amikor a rendőrség beviharzott London északi részén, Camdenben lévő házukba csütörtökön.

A Daily Mirror című pletykalap jelentése szerint Fielder-Civilt korábban Winehouse mellől vitték el a rendőrök London keleti részéből.

 Az újság olyan képeket közölt, amelyen az énekesnő búcsúpuszikat ad a férjének, maikor letartóztatják. "Veled akarok menni" - mondta a lap szerint a drogproblémákkal és evészavarokkal küszködő sztár, akinek egyik legismertebb száma a Rehab (magyarul: rehabilitáció).

Amy Winehouse egészségügyi okokra hivatkozva lemondta a 2007-re tervezett összes fellépését.

A 24 éves, botrányairól híres énekesnő állítólag orvosa tanácsára mondta le az összes koncertet, interjút és fellépést, amit az idei évre tervezett.

Amy Winehouse férjét nemrég tartóztatták le, és nem valószínű, hogy ebben az évben szabadon engedik. Így az énekesnő azt is közölte szóvivőjén keresztül, hogy a férje támogatása nélkül nem képes vállalni kötelezettségeit.

Férjével is megállapodást kötöttek, hogy ha a férfit véglegesen elítélik, akkor mindketten öngyilkosságba menekülnek. Az egyik internetes honalpon már fogadást indítottak, az énekesnő halálának időpontjára lehet majd fogadni.

További cikkek:

  • Sztárválogatás 2007 - 11. rész: George Michael

  • Sztárválogatás 2007 - 10. rész: Pamela Anderson
  • Sztárválogatás 2007 - 9. rész: Beyoncé
  • Sztárválogatás 2007 - 8. rész: Bush
  • Sztárválogatás 2007 - 7. rész: Paris Hilton
  • Sztárválogatás 2007 - 6. rész: Miss USA
  • Sztárválogatás 2007 - 5. rész: LiLo
  • Sztárválogatás 2007 - 4. rész: Salap
  • Sztárválogatás 2007 - 3. rész: Farkasházy
  • Sztárválogatás 2007 - 2. rész: Segal
  • Sztárválogatás 2007 - 1. rész: Britney Spears
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!