Bulvár, celeb

2007.12.26. 09:01

Sztárválogatás - 2007 - 10. rész: Pamela

<p>Pamela Anderson 2007-ben bűvészasszisztensnek állt, drogozott, eladta magát egy pókerpartin és férjhez ment Paris Hilton exéhez, akitől a jelek szerint máris szabadulni igyekszik. <dia width="850" height="630" alt="Pamela Anderson 2007.10.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pamela_Anderson_2007_10_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Pamela Anderson 2007.10.07." /></a></dia></p>

A Baywatch-ban elhíresült színésznő egy Hans Klok nevű bűvésszel dolgozott együtt, ő volt a fő műsorszám, az est fénypontja a Planet Hollywood Resort-ban.

Pamela Anderson fantaszikusan néz ki, fiatalos külseje minden lány álmát megtestesíti. Tökéletes asszisztens egy bűvész mellé.

Úgy nyilatkozott: "Szeretem a varázslatot. Szeretem úgy csinálni a dolgokat, ahogy a mindennapi életben nem fordul elő, és természetesen mindig kapható vagyok a kalandra. Ez is egy ilyen kaland lesz számomra."

Sztárválogatás 2007
 A 2007-es évben sem maradtak el a botrányok, bakik és érdekességek a sztárvilágban. Most ezeket gyűjtöttük össze, és januárig mindennap felelevenítjük, kik voltak azok a hírességek, akiknek nem egészen úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták.

>




 

2007 októberében Pamela Anderson férjhez ment Robert Salomonhoz, Paris Hilton volt barátjához. A "Baywatch" című amerikai filmsorozat korábbi sztárjának ez a harmadik házassága, a szertartást Las Vegasban tartották.

Pamela először 1995-ben ment férjhez a Mötley Crüe rockzenekar dobosához, Tommy Leehez.

Viharos házasságukból két gyermek született, 1998-ban váltak el. Második férje szintén rocksztár volt, Kid Rockhoz 2006-ban ment feleségül, de négy hónap után elváltak.

Pamela Anderson új férjét akkor ismerte meg a világ, amikor nyilvánosságra került egy amatőr pornóvideó, melyen a Hilton-örökös Paris és Robert Salomon látható.

A Baywatch egykori sztárja később bejelentette, hogy legkésőbb öt éven belül visszavonul Pamela Anderson a showbiznisz világából.

A negyvenéves Anderson azt mondta a lapnak, túl fáradt ahhoz, hogy tovább dolgozzon. Azt tervezi, hogy Kanadába költözik harmadik férjével és két gyermekével. Pamela jelenleg Las Vegasban, egy bűvészelőadásban lép fel.

"Folyamatosan kapom a felkéréseket mozi- és tévéfilm szerepekre, de mindig nemet mondok. Nem akarok már dolgozni, a gyerekeimmel akarom tölteni az időmet" - idézte a lap Pamelát.

Alig több, mint két hónappal az esküvő után már be is adta a válókeresetet Pamela Anderson - derült ki a bírósági iratokból.

A negyvenéves Anderson adta be a válókeresetet egy Los Angeles-i bíróságon, összeegyezhetetlen különbségekkel indokolva döntését.

A színésznő egy hónappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, hogy teljes a szerelem közte és harmadik férje között, akit egy Paris Hiltonnal készített szexvideo tett világszerte ismertté.

Pamela Anderson és a drogok

Methadon, crystal meth (házilag előállítható amfetaminszármazék), hasis, marihuána és Pamela Anderson mindennap használt kedvence, a kokain találhatók a barátai által összeállított gyorslistán.

Szerintük nem múlik el úgy egyetlen nap sem, hogy Pamela Anderson ne élne valamelyikkel.

Az Baywatch egykori sztárját nem tartja vissza a hepatitis C sem ha egy partiról van szó. És Pamela szótárában a parti szó a drogok szinonimájaként szerepel.

A személyes beszélgetésekben Pamela egyáltalán nem említi meg a gyerekeit, és új férjét, Rick Solomont is "söpredéknek” nevezi a háza mögött.

"Persze én megértem őt, nem is lehet másképp viselkedni, ha az ember hetekig mindennap kokainozik, egyértelmű, hogy megváltozik” - fejezte be a jóindulatú barátnő.

Pamela Anderson rögtön reagált ezekre a hírekre. "Nagyon jól vagyok, hazugság minden. Az orvosaim épp nemrég közölték, jók az esélyek, hogy leküzdjem a betegségem.”
2003-ban az orvosok 10-15 évet jósoltak még Pamela Andersonnak a haláláig.

További cikkek:

  • Sztárválogatás 2007 - 1. rész: Britney Spears
  • Sztárválogatás 2007 - 2. rész: Segal
  • Sztárválogatás 2007 - 3. rész: Farkasházy
  • Sztárválogatás 2007 - 4. rész: Salap
  • Sztárválogatás 2007 - 5. rész: LiLo
  • Sztárválogatás 2007 - 6. rész: Miss USA  
  • Sztárválogatás 2007 - 7. rész - Paris Hilton
  • Sztárválogatás 2007 - 8. rész: Bush
  • Sztárválogatás 2007 - 9. rész - Beyoncé
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!