Bulvár, celeb

2007.12.12. 14:38

Kelemen Anna óriásit hibázott

<p>Kelemen Anna nagy bajban van! Az igazságügyi ebszakértő megállapította, hogy a playmate kedvence, aki néhány hónapja egy idős néni kezét marcangolta szét, harci kutyának számít. <dia width="850" height="630" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

A szakértő szerint a lány kutyája, Zeusz újra támadhat.

Kelemen Anna nagy bajban van! Az igazságügyi ebszakértő megállapította, hogy a playmate kedvence, aki néhány hónapja egy idős néni kezét marcangolta szét, harci kutyának számít. Gazdájára, valamint környezetére is életveszélyes.

- Annácska Zeusz nevű keverék ebének vonásain egyértelműen látszik, hogy valamely hosszúlábú staffordshire terrier, illetve pitbull keveréke, leginkább a bandogra, a legbrutálisabb harcikutyára hasonlít. Bizalmatlanságot sugall a kutya tekintete is, miután a szeme színe világossárgás, ez a harci kutyáknál a különösen kiszámíthatatlan jellemre utal - magyarázta Soós Attila, igazságügyi ebszakértő, kynológus.

Hozzátette, az állat korábban már egy kétéves kislányra is rátámadt az idős Zsuzsa néni előtt. Mindez azért fontos, mert minden kutya életében, amely támadott, az elsődleges célpont a gyenge préda. Ilyenek az eb hierarchiájában a gyermekek. A kutyát, mint fajt, tízezer éve arra szelektálja az ember, hogy kétlábút ne bántson. Ez a háziasításának lényege.

- Kiszámítható, hogy a hierarchia második lépcsője az eb számára az idős hölgy volt. Miután a kutya a szocializációs gátját már kétszer is áthágta, várható az újabb támadás. Kizárt dolog, hogy a nénit tacskója miatt harapta meg Zeusz. A támadás személyre irányult.

A szakértő szerint Annácska óriási hibát követett el Zeusz nevelésében azzal, hogy az állatot többször is lábbal elégítette ki - ahogy korábban nyilatkozta.

- A gyanúsított saját bevallása szerint kedvence nemi vágyait is kielégítette. A baj csak az, hogy a kutya egy idő után szukaként is tekinthet rá, és a torkának ugorhat.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!