Bulvár, celeb

2007.12.20. 11:26

Ismert híradósok osztanak melegételt

<p>Ismert híradósok csatlakoztak a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi akciójához és csütörtök délelőtt melegételt osztanak a rászorulóknak Budapesten.</p>

Az MTV, a Duna TV, a Hír TV, az RTL Klub és a TV2 munkatársai fogtak össze, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a rászorulók segítésének fontosságára. Az ételosztás négy napon keresztül tart.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapján kezdte meg karácsonyi országos gyűjtését, ennek egyik legnagyobb rendezvénye csütörtökön veszi kezdetét.

Budapesten - a XIII. kerületi Országbíró utcában - melegételt osztanak rászorulóknak négy napon keresztül, napi körülbelül 1000 adagot - mondta el a Független Hírügynökségnek Lehel László a segélyszervezet vezetője.

Az akcióhoz idén ismert híradósok is csatlakoztak. A Magyar Televíziótól D. Tóth Kriszta, a Duna TV-től Szöllősi Györgyi, a Hír Televíziótól Eszményi Anett, a TV2-től Bárdos András és Máté Krisztina, az RTL Klubtól pedig Barabás Éva segít majd az ételosztásban.

A mai menü székelykáposzta. Pénteken paprikás krumplit, szombaton rizses húst, vasárnap pedig pörköltet kaphatnak a rászorulók. Lehel László szerint a napi körülbelül 1000 adag étel általában 1-1,5 óra alatt elfogy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!