Bulvár, celeb

2007.12.12. 10:25

Anettka gyereket akar

<p>Fehér Anettka ismét gyermeket szeretne. A műsorvezetőt és férjét, Rezsőt előző kisbabájuk elvesztése sem riasztja vissza attól, hogy újra próbálkozzanak.</p>

A műsorvezető családjában mindennapos a kérdés: mikor várható a trónörökös.

Fehér Anettka ismét gyermeket szeretne. A műsorvezetőt és férjét, Rezsőt előző kisbabájuk elvesztése sem riasztja vissza attól, hogy újra próbálkozzanak. Anettka elárulta: ha minden jól megy, hamarosan örömhírről számolhatnak be.

- Ha választhatnék, akkor kislányt szeretnék. Sokan azt gondolják, van bennem némi félelem az előző baba elvesztése után, de ilyesmiről szó sincs. Úgy gondolom, ennek biztosan így kellett történnie. Most viszont előre nézünk Rezsővel, és reménykedünk abban, hogy legközelebb minden rendben lesz. – mondta Anettka.

A műsorvezető családjában szinte mindennapos a kérdés: mikor várható a kisunoka? A házaspár reméli, nemsokára azt válaszolhatják: kilenc hónap múlva.

- Édesanyám naponta érdeklődik telefonon, hogy nem estem-e teherbe. Nagyon várják már az unokát. Már azt is elterveztem, hogy sokat járunk majd vidékre a picivel, hiszen a szüleim Nógrád megyében laknak, így jókat fogunk náluk pihenni – árulta el Anettka.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!