Bulvár, celeb

2007.11.14. 16:03

Nem marad együtt a Spice Girls

<p>A Spice Girls együttes rajongói kifejezték azon kívánságukat, hogy maradjon együtt a csapat a turné után is. <DIA width="850" height="630" alt="Geri Halliwell 2007.11.08."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Geri_Halliwell_2007_11_08_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Geri Halliwell 2007.11.08." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Spice Girls tagjai azonban nemet mondtak erre. A turné után ismét feloszlik a Spice Girls. "Nagyon szeretjük egymást, de ha februárban vége lesz a turnénak, akkor mindenki a saját útját fogja járni” – közölte Mel C. az egyik bulvárlappal.

"Ezek a kocertek csak egy-egy alkalomra szólnak, és számunkra azt jelenti, hogy egyben el is búcsúzunk a rajongóinktól.”

A Spice Girls hat évvel az együttes felbomlása után adott ki új lemezt. Ezen a legismertebb dalok mellett két új is helyet kapott, videoklipet is készítettek, és decemberben indul a turné.

Az ötlet, hogy újra próbálják meg Geri Halliwellé volt, a többiek először vonakodtak, aztán beleegyeztek a dologba.

Úgy tűnik, a rajongók még mindig szeretik a lányokat, mivel az első londoni koncertre 38 másodperc alatt elfogytak a jegyek, így 16 másik koncertet is beiktattak Londonban.

Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B. és Mel C. azonban úgy döntött, véglegesen lezárja a Spice Girls korszakot a turné vége után.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!