Bulvár, celeb

2007.11.22. 10:07

Eva Longoria kívánságai

<p>A Született feleségek színésznője, Eva Longoria úgy szeretne kinézni majd mint Demi Moore, és úgy szeretne tudni táncolni, mint Jennifer Lopez. <dia width="850" height="630" alt="Eva Longoria 2007.05.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Longoria_2007_05_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Eva Longoria 2007.05.29." /></a></dia></p>

A Született feleségek sztárja nemrégiben azt nyilatkozta, úgy szeretne kinézni majd, mint Demi Moore. Eva Longoria szerint Demin egyáltalán nem látszik az idő nyoma, és reméli, hogy rajta sem fog számottevő nyomot hagyni a kor.

Eva Longoria most 32 éves, és ezt mondta: "Ha 42 leszek, olyan szeretnék lenni, mint Demi Moore. Aki egy jó nő, testileg és lelkileg is egészséges. Most beszélhetnék különféle plasztikai műtétekről is, de csak az általános egészségi állapotra gondolok.”

Eva Longoria még elmondta, hogy imádja a táncot és a zenét, bár ő egyikben sem különösen tehetséges. "Szeretek táncolni és énekelni, és mindig azt kívánom, bárcsak tudnám, hogyan kell. Nagyon jó lenne úgy táncolni, mint Jennifer Lopez. Sokkal jobban érezném magam a bulikon, ha jól táncolnék.”

Eva Longoria, aki a kosárlabdázó Tony Parker felesége, igazából édesanyjától, és nővérétől Lizától leste el a nőiesség praktikáit.

"Mindig néztem, hogyan változik a nővérem, Liza. Felpróbáltam gyerekkorunkban a ruháit, cipőit. Mondhatnám, hogy ő volt számomra a példakép.”

Eva Longoriát az édesanyja is támogatta mindenben. Amikor lánya bejelentette, hogy Los Angelesbe megy, szerencsét próbálni, anyja csak ennyit mondott: "Rendben van, menj. Remélem, nagyon boldog leszel.”

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!