BOON Sziréna

2019.01.04. 15:02

A gombaszedő késsel szúrta meg haragosát

Miskolc - A szomszédok akadályozták meg, hogy tragédia legyen az esetből.

Miskolc - A szomszédok akadályozták meg, hogy tragédia legyen az esetből.

Ítéletet hirdetett a Miskolci Törvényszék január 3-án annak a vádlottnak az ügyében, aki Hangonyban, 2016 augusztusában életveszélyesen megsebesítette haragosát.

Sokat ivott délután

A férfi 2016. augusztus 19-én előbb gombászott, majd leitta magát. Este aztán meglátta hazafelé tartó haragosát, akivel – némi veszekedés után – verekedni kezdtek. A támadónak ez nem volt elég, magához vette a reggeli gombaszedéshez használt kést és visszament az utcán tartózkodó sértetthez, majd hastájékon szúrta. A további késszúrásokat a szomszédok akadályozták meg, miután kicsavarták a kezéből a kést. A férfi életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

A törvényszék első fokon súlyos testi sértés miatt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a vádlottat. A bíróság enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy a vádlott beismerte a cselekmény elkövetését. Az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

ÉM


[related-post post_id="4096562"]

[related-post post_id="4074924"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!