BOON Sziréna

2018.12.11. 17:58

Bejelentésből életmentés Miskolcon

Miskolc - A szemetes ingatlan miatt érkeztek, beteg embert találtak a rendészek.

Miskolc - A szemetes ingatlan miatt érkeztek, beteg embert találtak a rendészek.

Lakossági bejelentés érkezett a napokban a Miskolci Önkormányzati Rendészethez egy ingatlan kapcsán, hogy az épület, az udvar és a környéke is nagyon elhanyagolt, szemetes. A MIÖR gépjárműves szolgálata ezért helyszíni szemlét tartott. A kiérkező járőrök számára kérdéses volt, hogy egyáltalán lakik-e valaki az ingatlanban, ugyanis az elhanyagoltsága kapcsán feltételezhető volt, hogy üresen áll.

Sem áram, sem fűtés

Az érintett épületről azonban kiderült, hogy abban egy idős és beteg hölgy lakik, illetve az, hogy a lakás áramellátása és fűtése nem biztosított. A közterület-felügyelők a közvetlen életveszély lehetőségét mérlegelve a szomszédok segítségével bejutottak a lakásba, ahol megtalálták az idős hölgyet, aki fagyási sérülései és egyéb betegségeiből adódóan rendkívül rossz és elhanyagolt állapotban volt.

Ezért a járőrök haladéktalanul értesítették a mentőszolgálatot, akik kórházba szállították az idős nőt, akinek ezzel valószínűsíthetően az életét mentették meg.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!