BOON Sziréna

2018.11.14. 17:33

Eltűnt a 15 éves miskolci Skalitzki Csenge, keresi a családja

Miskolc - Egy évvel idősebb barátjával veszett nyoma Csengének öt napja.

Miskolc - Egy évvel idősebb barátjával veszett nyoma Csengének öt napja.

November 10-én ment el miskolci otthonukból a 15 éves Skalitzki Csenge Rita 16 éves barátjával, Horváth Ádámmal. Azóta a fiatalok nem adtak életjelet magukról, így a családok kétségbeesetten keresik őket, a közösségi oldalon is sokan osztják a fényképüket, és a Miskolci Rendőrkapitányság is eltűntként kezeli, keresi őket.

Csenge édesapja, Skalitzki Béla elmondta, nagyon szeretnék megtalálni a lányukat, addig egy nyugodt percük sincsen, amíg nem kerül elő. Minden befutó információt igyekeznek ellenőrizni, és kéri minden jóérzésű ember segítségét, aki látná a lányát. Csenge magassága 165 centiméter, testsúlya 70 kilogramm, orrában és szájában piercing, jobb fülében industrial és 2 fülbevaló. Haja kék, szőke, rövid, felnyírt. Ruházata, amiben eltűnt: fekete Steel bakancs (16 soros), fekete farmernadrág, fekete rockbandás póló, fekete cipzáras, kapucnis, szintén rockbandás pulóver. Jobb kezén gumikarkötők több színben. Aki látja, értesítse a rendőrséget a 112-es hívószámon, vagy az édesapát a 06-30/945-2394-es telefonszámon.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!