BOON Sziréna

2018.10.29. 14:13

Kiemelték az ittas gépjárművezetőket Borsodban

Miskolc - Újabb négy esetben ittasan a volán mögé ülő férfiakkal szemben fejezte be a vizsgálatot a Miskolci Rendőr­kapitányság.

Miskolc - Újabb négy esetben ittasan a volán mögé ülő férfiakkal szemben fejezte be a vizsgálatot a Miskolci Rendőr­kapitányság.

Közúti ellenőrzések során emelték ki a rendőrök a forgalomból azokat a járművezetőket, akik vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Két személyt Miskolcon, egy főt Bőcsön, egyet pedig Sajóbábonyban vontak intézkedés alá a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érthetetlen kockázat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel a saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti.

ÉM


[related-post post_id="4032480"]

[related-post post_id="4031714"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!