BOON Sziréna

2017.10.26. 09:11

Egy autó két balesetet okozott, a vége három sérült Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon csütörtökökön reggel.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon csütörtökökön reggel.

A Fábián kapunál haladt egy Citroen Jumper egyenes irányba a táblával védett útvonalon, amikor neki jobbról egy Opel Kadett nemes egyszerűséggel nekihajtott. Ezek után az Opel se szó, se beszéd azonnal tovább indult az útjára, otthagyva a balesetet.

Ezután pár utcával feljebb egy Citroen haladt lefelé a Toldi utcán, amikor az előbb említett Opel Kadett az elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel behajtott a kereszteződésbe, ahol egy Citroen személyautó oldalba találta a szabálytalankodót. Az Ütközés után az Opel felsodródott a járdára, egyenesen neki egy közlekedési táblának, ami végül egy Volkswagen Passat hátuljára dőlve állt meg. Itt ért véget az Opel útja.

Úgy tudjuk, hogy egyik Citroenben utazók közül sem sérült meg senki, viszont az Opel Kadettben több fitatal is ült, akik közül ketten megsérültek a sofőrrel együtt, őket kórházba szállították a mentők.

Amint a helyszínelés során kiderült az Opel Kadett vezetőjének sosem volt jogosítványa.

Az anyagi kár milliós nagyságrendű, a balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!