BOON Sziréna

2017.05.13. 10:55

Mellkason szúrta élettársát Miskolcon a 18 éves férfi

Miskolc - Miután elkártyázta a család pénzét, még élettársát is megszúrta.

Miskolc - Miután elkártyázta a család pénzét, még élettársát is megszúrta.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy alig 18 éves férfival szemben. A vádlott férfi élettársával és gyermekével Miskolcon él. 2016 augusztusában egy, a lakásához közeli kocsmában italozott. Be akart szállni az ott kártyázók játékába, ezért egy gyereket hazaküldött élettársához pénzért. A nő előbb nem küldött pénzt, de a férfi újabb fenyegető üzenetére a család összes pénzét elküldte. Ez háromezer forint volt.

Életveszélyes volt a sérülés

A férfi, miután elkártyázta és elitta a pénzt, ittas állapotban tért haza. Veszekedni kezdett élettársával, és előbb megütötte, majd a mosogatóból elővett egy kést és azzal mellkason szúrta a nőt. A sérülés a mellüregbe hatolt, így életveszélyes volt. A férfi anyja értesítette a mentőket, akik kórházba szállították a sértettet. A férfit, mivel ellene rablás miatt eljárás volt folyamatban, őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!