BOON Sziréna

2017.02.07. 10:00

Videó: Gyerekek maradtak árván a tragikus alsóberecki frontális baleset után

Alsóberecki, Bodroghalom, Sátoraljaújhely, Tiszacsermely - Három gyerek árván maradt, négy gyerek félárva lett a vasárnap Alsóbereckinél történt szörnyű baleset után, amikor két autó ütközött frontálisan. Három asszony halt meg, és hatan megsérültek.

Alsóberecki, Bodroghalom, Sátoraljaújhely, Tiszacsermely - Három gyerek árván maradt, négy gyerek félárva lett a vasárnap Alsóbereckinél történt szörnyű baleset után, amikor két autó ütközött frontálisan. Három asszony halt meg, és hatan megsérültek. Az áldozatok között volt egy anya és a lánya, akik csak pár percre voltak az otthonuktól. Egy sátoraljaújhelyi üzem dolgozói voltak, éjszakai műszakból tartottak hazafelé. Megrázó tudósítás következik.

Videó: RTL Klub


Életveszélyes állapotban az alsóberecki frontális baleset egyik sérültje

Miskolc - Három nő vesztette életét vasárnap reggel az Alsóbereckiben történt frontális ütközésben. A baleset sérültjei közül hárman, súlyos sérüléssel kerültek a megyei kórházba, két személyt pedig könnyebb sérülésekkel a sátoraljaújhelyi kórházba szállítottak.

Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél

Alsóberecki, Sátoraljaújhely - Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 381.számú út 4. kilométerszelvényében, az alsóberecki rév lejáró közelében vasárnap reggel, amikor két gépjármű frontálisan összeütközött.

Videó: Gyárból hazatartó munkások haltak meg Alsóbereckinél

Alsóberecki, Sátoraljaújhely - Hárman meghaltak, hatan megsérültek vasárnap reggel egy balesetben Alsóberecki és Sátoraljaújhely között. Két autó ütközött össze frontálisan egy teljesen egyenes útszakaszon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!