BOON Sziréna

2016.10.09. 10:14

Szexre alkudtak meg, rablás lett belőle Miskolcon

Miskolc - Csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás egy fiatalkorú lány és három férfitársa ellen. A Miskolci Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Miskolc - Csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás egy fiatalkorú lány és három férfitársa ellen. A Miskolci Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Ahogy arról már beszámoltunk a Borsod Online-on: szexet kínált egy 16 éves lány, de nagyon pórul járt a fiatalember Miskolcon. A nyomozás során eddig az derült ki, hogy október 5-én egy fiatalkorú nő szexuális szolgáltatás nyújtás ajánlatával felcsalta egy férfit Miskolcon, a Szinva patak melletti területen található egyik romos épületbe, ahol a szolgáltatásért cserébe a kölcsönösen kialkudott 7 ezer forintot meg is kapta. Az aktus megkezdése előtt azonban a megjelent a három tagú csapat és a férfit értékei átadására szólították fel, majd megverték.

Büntetett előéletűek

A két felnőttkorú gyanúsított 5 évtől 10 évig, míg fiatalkorú társuk 5 évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntethető. A bíróság szerint mind a szökés, elrejtőzés, mind a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélye megállapítható, különös figyelemmel a kiszabható szabadságvesztés igen hosszú időtartamára és az elkövetés során tanúsított testi sértést sem nélkülöző agresszív magatartásra. Mindhárom gyanúsított büntetett előéletű, így az előéletükben, életvitelükben megállapított kedvezőtlen körülmények alapján a bűnismétlés veszélye is megállapítható, mely veszélyt kizárólag a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazásával lehet kizárni.

A határozat két gyanúsítottra jogerős, míg egy gyanúsított fellebbezést jelentett be.

ÉM-SZB


Szexet kínált a 16 éves lány, de nagyon pórul járt a fiatalember Miskolcon

Miskolc - A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a fiatalkorú lányt és három társát, akik tőrbe csaltak, bántalmaztak, majd.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!