BOON Sziréna

2016.09.14. 08:07

Marihuána, speed, extasy, szteroidok Borsodban

Miskolc - Miskolcon, Sajószentpéteren és Kazincbarcikán terítették a kábítószert.

Miskolc - Miskolcon, Sajószentpéteren és Kazincbarcikán terítették a kábítószert.

A Miskolci Járásbíróság szeptember 12-én meghozott határozatával előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki egy társával együtt különböző kábítószernek minősülő anyagokat (marihuána, speed por, extasy stb.) szerzett meg, amelyeket közösen anyagi haszonszerzés céljából ismeretségi körükben Miskolcon, Sajószentpéteren és Kazincbarcikán értékesítettek immáron hosszabb ideje.

Teljesítményfokozókkal is

Rajtaütésük alkalmával a nyomozók lefoglaltak 4 doboz feltehetően tiltott teljesítményfokozó szert (szteroidot) is. Egyelőre nem tudni, mi volt a páros szándéka ezekkel.

Akár 8 évet is kaphat

A Miskolci Járásbíróság mérlegelése szerint az esetben szökés, elrejtőzés veszélye megállapítható, hiszen a bűncselekmény 2–8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető a gyanúsított bűnösségének megállapítása esetén. Mivel pedig további tanúk kihallgatása várható, így fennáll annak a lehetősége is, hogy szabadlábon hagyása esetén az ügy tanúit befolyásolni, esetleg megfélemlíteni igyekezne. Az előzetes letartóztatás egyelőre október 12-ig tart.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!