BOON Sziréna

2016.08.14. 13:24

A rendőrségen végződött a miskolci örömlány kalandja

Miskolc, Ózd, Mezőkövesd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. augusztus 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd, Mezőkövesd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. augusztus 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Ózdi- és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2016. augusztus 13-án egy-egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a Miskolci Rendőrkapitányság négy személlyel szemben tiltott prostitúció, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a mezőkövesdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!