BOON Sziréna

2016.02.23. 07:56

A földre teperte le a besurranó tolvajt Miskolcon

Miskolc - Hiába fújta le spray-vel és lökte el, nem bírt a vagyonát féltő házi­gazdával.

Miskolc - Hiába fújta le spray-vel és lökte el, nem bírt a vagyonát féltő házi­gazdával.

Rablás bűntette és magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 37 éves férfivel szemben. A besurranó tolvaj az éjféli sötétségben bemászott egy miskolci ház udvarára, majd a nyitva lévő ajtón bement az épületbe. Magához vett egy pénztárcát és egy dezodort. A zajra felriadtak a házban alvók. A házigazda az udvaron érte tetten a tolvajt, akinek kezét megfogta, hogy visszatartsa, de az a lopott dezodorral lefújta a gazdát és hanyatt lökte őt.

Többszörös visszaeső

A gazda átesett a kerti hintán, a tolvaj pedig a kerítés felé futott a lopott dolgokkal. A tulaj azonban utolérte és a földre teperte, majd a felesége által időközben értesített rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A korábban tíz alkalommal büntetett, többszörös visszaeső férfit őrizetbe vették és a bíróság letartóztatta. Az ügyészség vele szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!