BOON Sziréna

2012.09.28. 09:40

Őrizetben a hajdúhadházi késelő

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak a napokban megyénk rendőrei!

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak a napokban megyénk rendőrei!Hírösszefoglaló a 2012. szeptember 27-én történt eseményekről:

Debreceni Rendőrkapitányság:

Két debreceni férfit állítottak elő a rendőrök ma hajnalban a Debreceni Rendőrkapitányságra, akiket egy társasház tárolójának feltörése közben értek tetten. Ellenük lopás vétség elkövetésének kísérlete gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Eltűnése miatt volt körözés kiadva az ellen a 16 éves fiú ellen, akit a rendőrök Debrecenben tegnap délelőtt vontak ellenőrzés alá, majd előállították a kapitányságra. A fiú engedély nélkül távozott a tartózkodási helyéül kijelölt gyermekotthonból.

Berettyóújfalui Rendőrkapitányság:

Betörők jártak egy zsákai lakatlan ingatlanban 2012. szeptember 24-re virradóan, ahonnan gázbojlert tulajdonítottak el. Az ügyben elrendelt nyomozás eredményeként az elkövetőket tegnap délelőtt elfogta a rendőrség. A 27 és 43 éves helyi férfiak ellen – őrizetbe vételük mellet – a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább a büntetőeljárást.

Hajdúhadházi Rendőrkapitányság:

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt azonnal őrizetbe vette azt a 69 éves hajdúhadházi férfit, aki vitatkozást követően tegnap 17.30 óra körüli időben késsel mellkason szúrta ismerősét. A 25 éves sértettet kórházba szállították.

Megyénkben csütörtökön egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!