BOON Sziréna

2010.07.06. 11:22

Gázpisztollyal lőtte meg asszonya volt apósát Taktaharkányban

<p>Taktaharkány - Pénteken egy helybeli férfi feljelentést tett a rendőrségen, mert a falu kaszálóján egy gázpisztollyal meglőtte őt egy másik helybeli, azonban úgy találta, hogy a rendőrök nem veszik elég komolyan a bejelentését, ezért lapunkat is tájékoztatta a történtekről.</p>

Elmondása szerint a fiatalabb férfi – akivel nem éppen baráti kapcsolatokat ápolnak – ott tör borsot az orra alá, ahol lehet, ezen a napon például beleszántott abba a területbe, amit ő akart az állatainak levágni. Emberünk azt állítja, csak szólni akart a fiatalabb férfinak, hogy a sor végén ne kaszáljon, de amikor odalépett annak traktorához, az felállt a vontató fülkéjében, egy csőre töltött gázpisztolyt rántott elő, és meglőtte az idősebb férfit, aki súlyos testi sértés kísérlete miatt feljelentést tett ellene a rendőrségen.

Az ügy előzményeként meglőtt olvasónk elmondta, hogy fia korábbi felesége együtt él azzal a férfival, aki most a gázpisztolyt használta, de ez előtt is voltak már nézeteltérések köztük: az idősebb férfi ellen már érkezett névtelen feljelentés az ÁNTSZ-hez, a pénzügyőrséghez, a környezetvédőkhöz és a rendőrségre is, és ő ezek mögött is volt menyét és annak új párját gyanítja. Emberünk szerint vagyonmegosztási viták miatt vegzálja családtagjait a pár, pedig ők nem bántották őket.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője elmondta munkatársunknak: valóban érkezett múlt pénteken a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsére egy feljelentés súlyos testi sértés kísérlete miatt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, az eddig beszerzett adatok alapján viszont a fiatalabb férfi engedéllyel tartott gáz-riasztófegyverét önvédelemből használta az idősebb ellen.

ÉM-SZP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!