BOON Sziréna

2010.04.22. 18:21

Rendőrségi felhívás!

<p>Szerencs - A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.</p>

A Szerencsi Rendőrkapitányság 340/2010.bü. számon eljárást folytat a Btk. 327.§ (1) bekezdésbe ütköző és aszerint minősülő jármű önkényes elvétele bűntettelkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2010.03.20-án 04:00 és 04:23 óra közötti időben a Szerencs, Magyar utca egyik családi házának körbekerített udvarán nyitott állapotban hagyott Daewoo Lanos személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd a zárt kaput kitörve elhajtott.

A gépkocsit aznap 05.30 órakor találták meg a 37-es számú főközlekedési útvonalon a Bodrogkeresztúri elágazás után Erdőbénye irányában a menteirány szerinti jobb oldalon az árokba összetörve. A bűncselekménnyel okozott kár: 450.000 Ft.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetlegesen látta az eseményt, vagy az elkövetőnek tudatán kívül segítséget nyújtott (kórházba szállítás, stoppolást követően továbbjutás) hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 47/563-340-es, illetve a 107–es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél - tájékoztatta a Borsod Online-t Dr. Gaskó Bertalan, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!