BOON Sziréna

2010.04.02. 21:48

Álhír volt az útlezárás: egy versenyt népszerűsítettek

<p>Miskolc -Rendőri razziát tartottak csütörtökön két órán keresztül Miskolc egyik körforgalmánál.</p>


Nemzetközivé nőtt a Bosch-verseny

eszak | 2010.04.02 21:44

Miskolc - Szujó Zoltán és Görög Zita a Bosch „arcai” lesznek a Miskolcon április 17-én megrendezendő Elektromobil verseny műsorvezetői.


Megszállták a rendőrök csütörtök délelőtt a Görgey utcát. A körforgalom Görgey utcai kijáratánál ugyanis a megszokott közlekedési rendtől eltérően „Behajtani tilos” tábla fogadta az autósokat, pontosabban figyelmeztette a részleges „útlezárásra”. A benzin-, dízel- avagy gázüzemű autókkal közlekedők bizton számíthattak arra, hogy megállítják a rend őreiírtuk csütörtökön portálunkon.

Nos, valóban megszállták a rendőrök az említett körforgalmat, és megállították az autósokat, de nem azért, hogy megbüntessék, hanem, hogy Szujó Zoltán, az ismert műsorvezető és társai ily módon népszerűsítsék a Miskolcon április 17-én megrendezendő Elektromobil versenyt. Ugyanazon a helyen ugyanis két hét múlva több száz mérnök hallgató méri össze tudását és elektromobiljának teljesítményét...


Útlezárás Miskolcon: behajtás kizárólag elektromobillal!

boon | 2010.04.01 23:05

Miskolc - Tervezett rendőri razziát tartottak csütörtökön délelőtt két órán keresztül Miskolc egyik körforgalmánál.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!