BOON Sziréna

2010.02.28. 18:43

Újabb adományok a miskolci családnak

<p>Miskolc - Újabb adományokat kapott az a miskolci család, amelyik a rendőrségtől kért segítséget, amikor a tüzelőjük és az élelmük elfogyott. A mezőberényi polgárőrség vasárnap több tucat csomagot és fűtőanyagot vitt Miskolcra.</p>

Egy mezőberényi család az RTL Híradó riportját látva már korábban is több zsáknyi élelmiszert gyűjtött össze a miskolci család számára. Ezt a héten a szentendrei tűzoltók szállították Miskolcra. A mezőberényiek újabb több csomagnyi ruhaneműt és élelmet gyűjtöttek, az adományt vasárnap vitték el a miskolciaknak. Az egész család, a szülők két gyerekkel meglátogatták a miskolci házaspárt.

A szállításban a mezőberényi polgárőrség segített, akik szintén gyűjtöttek, tüzelőt és tartós élelmiszereket vittek Miskolcra. Az alföldi Mezőberényben összességében nyolcvan-száz ember mozdult meg, hogy kisebb-nagyobb adományokkal segítsen a miskolciakon.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!