BOON Sziréna

2008.09.29. 10:51

Vérontás Sárospatak belvárosában

<p>Sárospatak - Két család vitája vérontásba torkolott Sárospatak belvárosában a Kossuth Lajos utcán szombaton éjszaka.</p>

A népes számú családok összevitatkoztak, majd a verbális fenyegetés után egymásnak estek. A küzdelemben pedig egy 14 esztendős fiú lábon szúrt egy bicskával a másik család 24 éves ugyancsak férfitagját.

A dőfés következtében az idősebb fiú elterült a földön kórházba szállították. A kés pengéje ugyanis valamilyen jelentős eret metszett át, melynek következtében majdnem elvérzett. A kórházban megmentették ugyan a lábon szúrt férfi életét, de a rendelkezésre álló információk szerint kómában fekszik.

A 14 éves elkövetőt őrizetbe vette a rendőrség, életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt. Ha azonban a jelenleg kómában fekvő férfi netán meghalna, akkor sokkal súlyosabb megítélhetésűvé válna az ügy a tinédzser fiú számára.

  • Tőrbe csalta, hidegvérrel meggyilkolta apát és lányát
  • Rabosították a mozgáskorlátozott kártyával bliccelőket
  • Eredményes „prosti-betakarítás” – véget ért a miskolci „szüret”
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfrissebb hírei  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!