BOON Sziréna

2008.06.26. 06:42

Elkötötték a kis Polskit, majd ütköztek vele Miskolcon

<p>Miskolc - Koccanásos balesethez hívták a rendőrséget csütörtökön kora reggel Miskolcon.&#160;<DIA alt="Elkötötték a kis Polskit, majd ütköztek vele Miskolcon 2008.06.26. " height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Elk_t_tt_k_a_kis_Polskit__majd__tk_ztek_vel/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Elkötötték a kis Polskit, majd ütköztek vele Miskolcon 2008.06.26. " src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Pallos-kispolszki_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Pallós utcán egy kis Polski jobb oldali üvegét beverve jutott be egy autótolvaj és próbálta elindítani a négykerekűt, miközben hátrafele gurulva, az út másik oldalán parkoló Ford Focusnak "nekicsurgott".

Bizonyára ez lehetett az oka, hogy a "munkáját" nem fejezte be az illető, mert ahogy megtörtént a koccanás eltűnt a helyszínről, hátrahagyva maga után a balesetet.

A helyszínen szerzett információink szerint bűnügyi technikusok is a helyszínre érkeznek.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!