boon-sportoldal

2014.04.19. 13:42

A húsvéti szünetért kell "dolgozniuk"

Szombaton délután Budapesten szerepel az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.

Szombaton délután Budapesten szerepel az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.A 9-12. helyért küzdő zöld-fehérek 17 órától a Palota RSC vendégeként lépnek pályára.

– Pillanatnyilag két győzelemmel jobban állunk, mint a Palota, így ha szombaton nyerünk, akkor miénk a 9. hely, hiszen senki nem előzhet meg minket – mondta Toma Sándor vezetőedző. – A lányoktól egyenletes, fegyelmezett és szép játékot kérek. Ellenfelünk hozzánk hasonló képességű alakulat, vagyis a fővárosiakat nem szabad sem lebecsülni, sem fél vállról venni.

Észnél kell lennünk, és azt is elvárom, hogy legyen tartásunk, önbecsülésünk. Úgy gondolom, hogy ha a Palota nem áll elő semmilyen extrával – miért is tenné? – akkor diadalmaskodni fogunk. A játékosokkal abban egyeztem meg, hogy ők hozzák a meccset, én pedig cserébe adok nekik egy kis szünetet, vagyis övéké lehet a vasárnap, a hétfő és kedden csak késő délután találkozunk. Hiszem, hogy ez a „bolt" megvalósul, ha így lesz, nyugodtan húsvétolhatnak, fogadhatják a locsolkodókat, és annyi sonkát ehetnek, amennyit csak akarnak. Tanítványaim profik, nem féltem őket, biztos vagyok abban, hogy hozni fogják az összecsapást.

Az MVSC tagjai közül a csapatot segítő Radomszki és Kundrák az ifjúsági válogatottban szerepel, ezért egyikük sem áll a vezetőedző rendelkezésére. Ennek következtében a szélső ütő posztokon Csarkó mellett Kocsis játszik majd Budapesten.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!